gmail mobile 2.0-java

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Meni piše: Please check your signal strength..... in potem sem v inboxu vendar ne vidim mejlov....
mam probleme tudi z pošiljanjem mmsov.. doma ga ne morem poslati signal poln (bližina Lendave), sem bil včeraj v Kopru in glej ga zlomka.. pošljem z lahkoto..... omrežje simobil. borovnica mogoče veš zakaj?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pojma nimam, nisem še niti na svojga lgja uspel vreč tega,....
morda vmes kaj ugotovmimmm

l.p. b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Super program, ampak še vedno imam raje www dostop preko OpereMini.

Razlogi:

- poln dostop - v mobile verziji si zelo omejen... inbox, sent items, potem je pa že počasi konec. Z labeli se sploh ne da operirat
- normalni drafti - v mobile verziji je po novem "mobile drafts"... ampak kaj mi to pomaga, če pa ne morem začeti emaila na telefonu in ga nadaljevati na računalniku. Popolnoma neuporabno.

Dokler ne bo GmailMobile izgledal tako kot Gmail na Firefoxu ali pa vsaj v HTML compatibility mode... je samo fina igrača.

lakonen

Pripravnik
16. avg 2008
35
0
6
Se vedno ni mogoce dodajati ali sprejemati priponk. Popolnoma neuporabno.
crazy1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa ta novi mi skos teži da vpisujem geslo:(
pri starem se ne spomnem, kdaj sem ga nazadnje vpisal

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa ta novi mi skos teži da vpisujem geslo:(
pri starem se ne spomnem, kdaj sem ga nazadnje vpisal

Ali se mogoče ob izhodu iz Gmaila odjaviš, ali zgolj zapreš aplikacijo? Če storiš prvo, potem zna biti to razlog tvoje težave.

Drugače pa mi je pri tej verziji všeč to, da sedaj zelo enostavno operiraš z več računi (e-naslovi), tako da ni več potrebna vsakokratna prijava in odjava.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zaprem aplikacijo.
a v ekdo trik kako star gmail zbrisat, ke rga ne morem. pa še nehu je delat. tko da je ikonca neuporabna.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če prav zastopim, si ti novi gmail namestil ob že obstoječem starem? Ponavadi se aplikacij ne briše, ampak odinštalira. Sam z novim nimam nobenih težav, je pa res da sem pred nameščanjem slednjega najprej odstranil staro verzijo.
Poizkusi sedaj najprej odinštalirati novi gmail, nato ponovno namesti stari, ki ga takoj zatem odstrani in zopet namesti novi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
grem na ikonco gmail, prtisnem tipko C in mi napiše da hoče odinštalirat, pol pa javi napako.
ko sem novganamestil, mi novi ninič jamral, da že imam staro verzijo gor al pa kej. tko sem potem imel 2gmaila. pa sem novga odinštaliru, ker sem mislu, da se kej motita, zdej je pa še stari ratu neuporaben:( neki sem že googlal, vendar kar sem probal ni blo uspeha:(
kak pa stari gmail namestim oz kje ga dobim? na m.google.com je ni.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
grem na ikonco gmail, prtisnem tipko C in mi napiše da hoče odinštalirat, pol pa javi napako.
ko sem novganamestil, mi novi ninič jamral, da že imam staro verzijo gor al pa kej. tko sem potem imel 2gmaila. pa sem novga odinštaliru, ker sem mislu, da se kej motita, zdej je pa še stari ratu neuporaben:( neki sem že googlal, vendar kar sem probal ni blo uspeha:(
kak pa stari gmail namestim oz kje ga dobim? na m.google.com je ni.

Tukaj imaš staro verzijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hvala. tale verzija sedaj dela.

sam še vedno imam pa prejšnjo ikonco, ki se je ne da izbrisat. sam ok ni panike. jo bom nekam odmaknu, da je ne bom vidu, pa bom pozabu na najo:)