gmail- help

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Torej imam vprasnje glede gmaila.

Rad bi sestavil neko sporočilo/beri ponudbo, ki bi jo potem nekam shranil.Recimo sestavim sporočilo/ponudbo in ga ne pošljem nobenemu, mi ga vrze pod "drafts", vendar ko ga posljem izgine in se prestavi, pod "sent" in če želim recimo isti mail spet preposlati 3 osebi moram iti pod "sent" dati forward, ter pobrisati glavo od prejšnjega pošiljatelja, kateremu sem poslal isti mail.
Torej na kak način, bi dostopal do splošne ponudbe, da bi samo kliknil nanjo, ter vpisal email in poslal...
Saj ni problem, če sem za računalniku pobrisati glave itd, problem je preko android telefona, to prepošiljati.
Poleg tega me moti tudi to, da, ko recimo ponudbo, katera vsebuje bold/italic fonte, barvne fonte, skratka, ko jo prepošljem preko androida gmail app, zadeva "poruši" kompleten layout in pošlje vse skupaj kot normal times new roman font., kakšna ideja, kako bi preko androida še vedno najhitreje dostopal do te ponudbe, ter da bi obdrzal samo obliko z barvnimi fonti itd..
Sem prepričan, da se to da, da bi si v meniju na levi strani dodal npr "ponudbe", kliknil in bi bila notri ponudba, katera bi ostala skozi po defaultu, ampak ne znam..
confused-1.gif

Hvala
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Email spam je ponavadi kot spletna stran. Obstajajo tudi servisi za take stvari. Mal poglej spam od firm, ki ga dobivaš (mimovrste, lidl, hofer, spar, prvaliga, emisija, conrad... ) Vrjetno pa ni zastonj, če tega ne znaš sam naredit.

Imaš še možnost, da če je vsebina vedno ista, si nardiš pdf in ga shraniš v google docs oz po novem drive. Pa potem od tam forwardiraš ta pdf oz. vidim, da lahko že v emailu, ko želiš dodat priponko direkt izbereš dokument iz google drive. (nek čuden trikotnik je ikonca, ko klikneš na sponko)
pdf je fajn ker imaš ne omejeno svobodo oblikovanja in vsak prejemnik potem vidi točno tako kot si si zamislil.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Hvala za info..Ampak siguren sem, da nekaj v gmailu mora obstajat takšnega..Rabim ubistvu samo spremeniti ime in priimek..
Tako, kot je recimo v "drafts" ce nekaj pises in ne posljes.Samo problem je ko poklikam iz androida iz anodrida pa mi potem izgine iz drafts in se premakne v sent...
confused-1.gif