Pozdravljeni.
Kupujem nov TV PHILIPS 49PUS7809 in bi rad gledal filme v visoki ločljivost 4K, 1080p + 3D z zunanje diska (brez računalnika)
Zanima me:
1. Bo TV bral vse formate, glede na to da je "pameten"
2. Mora bit kak poseben format filma? (zdaj imam na disku .iso format)
3. Bo zunanji disk bral podatke (filme) z diska?
4. Kak nasvet glede zunanje diska (vsaj 1TB)
5. Kak poseben disk (USB 3.0 - to mislim da mora imete podporo tako TV kot zunanju disk)
6. Kak poseben program na disku? Namreč imam filme v formatu .iso ki zasedejo tudi do 40,50Gb (En film)
7. Na računalniku bi se sicer lahko uporabilo CyberLink PowerDVD ali TotalMedia Theatre, ne vem kako deluje z diska?
8. Bo to sploh delovalo? =)
9. Sem kaj izpustil?
Ali je to izvedljivo? =)
Sedaj sem imel star TV na HDMIu preko leptopa. Dela normalno. Zdaj bi želel preko diska (USB 3.0)
Hvala za odgovore.
Kupujem nov TV PHILIPS 49PUS7809 in bi rad gledal filme v visoki ločljivost 4K, 1080p + 3D z zunanje diska (brez računalnika)
Zanima me:
1. Bo TV bral vse formate, glede na to da je "pameten"
2. Mora bit kak poseben format filma? (zdaj imam na disku .iso format)
3. Bo zunanji disk bral podatke (filme) z diska?
4. Kak nasvet glede zunanje diska (vsaj 1TB)
5. Kak poseben disk (USB 3.0 - to mislim da mora imete podporo tako TV kot zunanju disk)
6. Kak poseben program na disku? Namreč imam filme v formatu .iso ki zasedejo tudi do 40,50Gb (En film)
7. Na računalniku bi se sicer lahko uporabilo CyberLink PowerDVD ali TotalMedia Theatre, ne vem kako deluje z diska?
8. Bo to sploh delovalo? =)
9. Sem kaj izpustil?
Ali je to izvedljivo? =)
Sedaj sem imel star TV na HDMIu preko leptopa. Dela normalno. Zdaj bi želel preko diska (USB 3.0)
Hvala za odgovore.
Nazadnje urejeno: