Živijo!
Imel sem enak problem v enakem avtu (bencinski motor).
Sedaj se ropotanja ne sliši več, kompresor klime pa je odpovedal.
Zaradi takih zadev sem se odpovedal Oplu, ker sem na servisu miiljonkrat opozarjal na ropotanje pa jim je bilo vse OK, pol pa je pač (normalno da) crknilo.......
Podobno se mi je zgodilo z ključavnico prtljažnih vrat. Opozarjanje, da nekaj ni v redu je brezpredmetno dokler ni crknilo stikalo.
Po nijhovo je tudi čisto normalno, da se ti sedež po treh mesecih raztrga. Dokler ne obvestiš oddelka poprodaje za vzhodno Evropo (vsaj pred časom se je to tako imenovalo), da to pa le ni najbolj v redu, jim je to čisto normalno. Po njihovo bi tako vsi Opli stari več kot pol leta imeti raztrgane sedeže, škripati bi moralo vse po vrsti.....dobro, če bi sploh kateri vozil po cestah.
Da ne govorim o barvi, ki je po vseh teh letih skoraj roza, da otem, koliko madežev od ptičjih dr.... ek....cev je ostalo na njej ne govorim. Tudi to jim je normalno, saj niso menda oni krivi, da je barva brez laka in zaradi tega bolj občutljiva na vremenske in druge vplive. Lastnik pa bi ja moral vedeti, da mora biti tak avto garažiran......
Skratka totalno so me razočarali glede opisanih primerov.
LP
LP