Glasna prestavna ročica pri Mazdi 6

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni

Na moji M6 je prestavna ročica pri prestavljanju zelo glasna. Kako bi lahko to rešil?
Hvala

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
v kakem smislu glasna?
škriplje ali kaj?

dvigni skaj (tisti gibljivi del okoli štangice) da prideš do zgloba (kot bi gledal koleno - žogica in šalčka) ter tam pošteno namaži z mastjo ...premikaš po skrajnih legah ročke, da prideš na večih mestih zraven.

V kolikor s tega mesta opaziš tudi kake druge gibljive dele/zglobe namaži tudi njih.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
v kakem smislu glasna?
škriplje ali kaj?

dvigni skaj (tisti gibljivi del okoli štangice) da prideš do zgloba (kot bi gledal koleno - žogica in šalčka) ter tam pošteno namaži z mastjo ...premikaš po skrajnih legah ročke, da prideš na večih mestih zraven.

V kolikor s tega mesta opaziš tudi kake druge gibljive dele/zglobe namaži tudi njih.
Ne ne škriplje...ravno to mislim da je..da bi znal biti zglob glasen

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Nekje sem slišal da je Mazda japonska Zastava!!

Nazadnje uredil moderator:

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Ja drži pri meni je tud glasna
smirk-1.gif
.

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
A ti pedalo od sklopke tudi kaj na "mehko" poči ko jo pritisneš?Tako je namreč pri meni in tudi to je dokaj normalen pojav pri Mazdi 6 in naj bi ne bilo sile čeprav je zadeva moteča
jezen.gif
!

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
A ti pedalo od sklopke tudi kaj na "mehko" poči ko jo pritisneš?Tako je namreč pri meni in tudi to je dokaj normalen pojav pri Mazdi 6 in naj bi ne bilo sile čeprav je zadeva moteča
jezen.gif
!
Ne sklopka mi nič ne poka. Edino prestavna ročica je pa glasna..in meni je to v mestu kjer 1000x prestaviš precej moteče