Glasna glasba pozno v noč

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
baje moti, zato imajo lokali dovoljenje do polnoči, zdaj pa pri UŠC (Maribor) neki tehno nabijajo, da se po celem mestu sliši. Ob pol dveh sredi noči.

Ali eni v hudi kršitvi, ali pa si predpisi hecni.

("Gremo na prvi rok" je)

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Skratka budale, dajo to v center MB, sem komaj ob 3h zaspal dans pa na šiht ob 7h mi bo glavo ftrgalo, že druga kava pa še kuj nič boljše. jaaaaaoooooo
@Denis, samo mislim da je teh dovoljenj malo več, ker lent, pa city in piše se leto, lampiončki,... pa še bi se našlo kaj aja pa hvala kurcu je mrzlo mi nea več +- nabija na terasi ker se to vse čez dravo sliši.

B81

22. jul 2007
37.997
11.164
113
Mislil sem na ŠOUM...baje bi naj dobli le 3 soglasja letno.

Lani smo se dogovarjali za eno večjo sceno na tej ploščadi in potem dobim odgovor, da tam ni primerno za take evente, oni pa imajo enake, kot smo mislili imeti mi
bonk.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
baje moti, zato imajo lokali dovoljenje do polnoči, zdaj pa pri UŠC (Maribor) neki tehno nabijajo, da se po celem mestu sliši. Ob pol dveh sredi noči.

Ali eni v hudi kršitvi, ali pa si predpisi hecni.

("Gremo na prvi rok" je)

mater jaz pa sem celo noc razmisljal kiremu sosedu se je spet premaknilo :D

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha... kaj ste eni smešni. pol pa bodi pol noči poknci, pa danes se nalivaj s kofetom in jambraj po forumu. Očitno ti spanec spet ne pomeni tok... jest vem, da jih dam raje notri, pa se vsaj naspim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
daš si gsm med noge, pa budilko naštimaš... pa seveda vibre ne smeš pozabit vklopit!!!

budilko 20cm od glave mislim da slišiš...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
daš si gsm med noge , pa budilko naštimaš... pa seveda vibre ne smeš pozabit vklopit!!!

prvič - zakaj da fak med noge? lol
tongue-1.gif

in drugič - kaj si ti velik manj kot meter ali kaj? da imaš 20cm od točke med nogami do glave..
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ob 22.00 poklicati policijo zaradi motenja javnega miru?

baje jih lahko pokličeš tudi že pred 22h...mi smo zadnjič dobili obisk ta plavih že okoli 21h.... smo pri prijateljici v večinskojužnjaškem blokovskem naselju v mengšu bolj na glas (sploh ne full na glas) poslušali slovensko narodno pa je enemu šlo čist preveč na živce
aplauz.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ob 22.00 poklicati policijo zaradi motenja javnega miru?

Čisto tako za zraven, ker vidim, da si za nočno razbijanje in tuljenje, ne pa za nočni mir.

V Celovcu na zabojniku za steklo piše: prepovedano je metanje steklenic v zabojnik med 20. uro zvečer in 8 . uro zjutraj.

Torej celovška mestna oblast priviošči straješim in delovno aktivnim celo 12-urno spanje v popolnem miru, mariborska, predvsem pa ljubljanska ablast (Jankoviæ) pa dovoli v centru mesta popivanje do pete ure zjutraj oz. do takrat, ko mladci pod težo maliganov omagajo.
Kot da ti podivjani mladi ljudje ne bi mogli iti razgrajat v okolico Ljubljane, na hrib Rožnik, kjer ni hiš in stanovalcev.

Ali še bolje domov v svojo vukojebino (Domžale, Radomlje, itd.) in to pod okna svojega stanovanja, ali hiše. Kjer bi sosed, ki mora vstati ob petih zjutraj - verjetno na njih streljal... Upravičeno!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
v večstanovanjskih stavbah lahko kličeš policaje kadarkoli glasna glasba moti tvoj počitek oz mir. Torej tudi ob nedeljskem kosilu. Prvo leto sem 2x klical policaje (vedno sem prej šel pozvonit na vrata), sedaj je že 4 leta mir. TOK TOK

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
daš si gsm med noge , pa budilko naštimaš... pa seveda vibre ne smeš pozabit vklopit!!!

prvič - zakaj da fak med noge? lol
tongue-1.gif

in drugič - kaj si ti velik manj kot meter ali kaj? da imaš 20cm od točke med nogami do glave..
grin1.gif

lej, daš ga lahko kamorkoli. zarad mene tud po pazduho!

napisal sem ...ALI budilko 20cm od glave. se pravi na kakšno nočno omarico...