Uporabljam GJak Skin v 1.07. Odlično narejen, vizualno res dodelana vsaka podrobnost da je točno na svojem ravno dovolj velikem
mestu na zaslonu, da ne ovira glaven sredinske slike in vodenja, a ti daje informacijo - res vsa čast tistemu ki dela(te) ta skin.
Obstaja že kakšen novi skin, ki bi odpravil hrošča, ko se mi zdaj polnost baterije ne izpisuje. Je kar ves čas na 100% oziroma takšen kot je bil v zadnjem obisku OSa (skoku iz primota) ? in potem ne vidim, da sem že na 10%
Tole morda ni s Skinom povezano, ali pač ? kako hudiča si nastavim na naš slovenski čas.. Zdaj mi vztrajno kaže UTC, se pravi 2 uri manj kot je v Slovenji, in me nervira kot sto hudičev
)
Spreminjam v:
- Wayteq | Date/time,
- Explorer WinCE | Control Panel Date/time (tukaj je automatically adjust clock for daylight saving)
pa nič.
A obstaja še kakšen 3.date/time, kjer bi lahko to vklopil ?
ne najdem : "časovni pas | sistem Auto | uporabi samodejne časovne pasove" <-- tega ne najdem, kje bi bilo.
Ful pretiho imam vse skupaj (ali pa preglasen avto Se da še kje drugje kot
- Explorer WinCE | Control Panel Volume & Sounds
- Wayteq | Volume
- iPrimo2 | Več | Nastavitve | Zvoki in opozorila | Glasnost
povečat jakost zvoka, da bi slišal Katjo ?
Saj vem da nima naprava Wayteq 960 BT nekega super zvočnika, a vseeno.
Posledično tudi GSMiranje prek BT sploh ni uporabno
..... se bi dalo to nekako urediti prek Wayteq "Trasmission" ? ali prek določene
FM rekvece spušla iprimo tudi navigacijski glas od Katje ? Kaj pa BT telefoniranje ?
Ali je le za muziko ? Vam vredu deluje če spuščate prek FM frekvence VALa202,
in vmes pač radio poslušate, ko pa kaj reče pa še njen glas poleg zmiksa ?
Hvala za informacije.
mestu na zaslonu, da ne ovira glaven sredinske slike in vodenja, a ti daje informacijo - res vsa čast tistemu ki dela(te) ta skin.
Obstaja že kakšen novi skin, ki bi odpravil hrošča, ko se mi zdaj polnost baterije ne izpisuje. Je kar ves čas na 100% oziroma takšen kot je bil v zadnjem obisku OSa (skoku iz primota) ? in potem ne vidim, da sem že na 10%
Tole morda ni s Skinom povezano, ali pač ? kako hudiča si nastavim na naš slovenski čas.. Zdaj mi vztrajno kaže UTC, se pravi 2 uri manj kot je v Slovenji, in me nervira kot sto hudičev
Spreminjam v:
- Wayteq | Date/time,
- Explorer WinCE | Control Panel Date/time (tukaj je automatically adjust clock for daylight saving)
pa nič.
A obstaja še kakšen 3.date/time, kjer bi lahko to vklopil ?
ne najdem : "časovni pas | sistem Auto | uporabi samodejne časovne pasove" <-- tega ne najdem, kje bi bilo.
Ful pretiho imam vse skupaj (ali pa preglasen avto Se da še kje drugje kot
- Explorer WinCE | Control Panel Volume & Sounds
- Wayteq | Volume
- iPrimo2 | Več | Nastavitve | Zvoki in opozorila | Glasnost
povečat jakost zvoka, da bi slišal Katjo ?
Saj vem da nima naprava Wayteq 960 BT nekega super zvočnika, a vseeno.
Posledično tudi GSMiranje prek BT sploh ni uporabno
..... se bi dalo to nekako urediti prek Wayteq "Trasmission" ? ali prek določene
FM rekvece spušla iprimo tudi navigacijski glas od Katje ? Kaj pa BT telefoniranje ?
Ali je le za muziko ? Vam vredu deluje če spuščate prek FM frekvence VALa202,
in vmes pač radio poslušate, ko pa kaj reče pa še njen glas poleg zmiksa ?
Hvala za informacije.