Gilera Stalker

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
zanima me če pašejo vilice od gilera runner na piaggio stalker??? oz., kje bi dobu kakšne? ker moje se mi zdijo mal trde! pa ne vračajo se, ko pritisneš dol....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
To če pašejo lih nebi vedu zato bom tih.....kaj pa če si jih odšravfaš dol pa jih neseš na servis da jih razstavjo pa novo mast not dajo? Če se prov spomnem me je to pršl 10-15k sit
smile-1.gif

Sm jih hotu sam pa mi je serviser reku da rabm si sam orodje nardit ker maš not na vsaki vilci 2 "zegger" varovalki.....taprvo dosežeš....za tadrugo bi mogu met pa ta orodje pa sm raj dau $ pa mi jih je na servisu zrihtu ( Ta pr strelišču u LJ) Nove vilce pa mislm da pridejo ene 200-300eur

Kaj si jih zvil da se ne vračajo?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ma ne vem.

kupu sm en skuterček, za mejh dnar, in pač bo treba še neki notr vložit očitno. Morem najprej gume zrihtat...
Vračajo se ne, zato ker so trde - pomoje so zarustane! Ko pritisneš dol, kar ostane, pol pa če dvigneš sprednji konc, pa ostanejo dol - se raztegne amortizer. Pomoje so samo zarustane...

čeprav tud sumim da so zvite, ker ko spustim balanco ne gre naravnost... ampak to bi bile tud gume lahko krive...

pa tud v ovinkih ga kr naenkrat cukne... al je pa to pač tak skuter, ker ga še nisem navajen, in se mi zdi to čudno...

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.654
113
Cukne v smislu? K dab meu luft? A motor je dobr gor pršravfan? Da nima tud v zadnem delu lufta!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ne ne. ni tok hudo!!!

mah jest sm bl lesen na teh skuterjih, ker ko ga nagnem, v eni tocki kr "pade" v ovinek. no, ampak ko sm se danes se malo vozil, sm se ga ze navadu, tko da se mi ne zdi full hudo.

Treba bo vilice dat obnovit, al kaj... Ker se vedno me zanima zakaj ne gre naravnost ko spustim balanco... ampak v teh gospodarskih časih me to ne skrbi tok...

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.654
113
Možno da so gume tolk znucane da maš "stopničko" pol te pa mal prekucne k se nagneš!

Ei ne bi vedel kaj je prejšni lastnik delu s tem scooterjem....očitno je skaku čez robnike pa maš lah kak zvit geštel
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja možno da je to! sej gume sm že naročil, tko da bo ta teden vse jasno...

možno tud da je geštel zvit ja. Pa sej me ne moti to, ker pač mal dnara mal muzike, ampak sam tok, da vem kaj je narobe...