Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
no glede na tvoje vprašanje je težko pričakovati bolj specifičen odgovor.....
recimo, da gre za neko podjetje, ki ni znano se da kar hitro dogovoriti za generalno zastopstvo ponavadi imajo zahteve nizke in ponovadi pogojujemo z nakupom večjim številom izdelkov.
v primeru če gre za priznano podjetje, je pa stvar veliko bolj komplicirana........
tole vprašanje mi je pa najbolj všeč, kako drugače si pa misli dobiti zastopstvo koker tako, da stopiš v stik s podjetjem, no ja mogoče te pa če res dolgo čakaš oni pokličejo...
sej mene konkretno niti ni zanimalo to, sem samo malo pofirbcal, hotel sem mu samo povedat da so ti ljudje prišli skoraj na prag, ampak tisti zadnji korak pa le more sam naredit
Običajno "Sole agreement" pogodbe zahtevajo določeno letno kvoto produktov, ki jih kupiš od njih ....
Če imaš v igri kakšne kitajce - pozabi na to - boš imel samo stroške - nekdo drug bo pa iste izdelke uvažal, samo ime bo malce deugačno ....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.