generalni uvoznik

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
vprašanje je preprosto - kako to postaneš?
samo stopiš v stik s podjetje al kako drugače?
morš še kaj druzga prej met?

Odvisno od izdelka/proizvajalca... Ce gre za generalnega uvoznika XYZ dildotov bo verjetno dovolj ce kupis par tisoc kom
hysterical-1.gif
, za kaj resnega bos moral zagotoviti potrebne prostore, skladisce, stevilo zaposlenih, vzeti doloceno kolicino blaga, itd, itd....

Epodjetnik

Pripravnik
15. avg 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
no, sm mislu mal bolj specifičen odgovor, vendar vseeno hvala

no glede na tvoje vprašanje je težko pričakovati bolj specifičen odgovor.....
recimo, da gre za neko podjetje, ki ni znano se da kar hitro dogovoriti za generalno zastopstvo ponavadi imajo zahteve nizke in ponovadi pogojujemo z nakupom večjim številom izdelkov.
v primeru če gre za priznano podjetje, je pa stvar veliko bolj komplicirana........

Epodjetnik

Pripravnik
15. avg 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
samo stopiš v stik s podjetje al kako drugače?

tole vprašanje mi je pa najbolj všeč, kako drugače si pa misli dobiti zastopstvo koker tako, da stopiš v stik s podjetjem, no ja mogoče te pa če res dolgo čakaš oni pokličejo...

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
no, sm mislu mal bolj specifičen odgovor, vendar vseeno hvala

na mosu sem se pogovarjal z nekima mislim da kitajkama, oprema za potapljanje, so iskali zastopnika, ampak sta obe pupi bli bol slabi z angleščino
grin1.gif

v vsakem primeru boš moral ti navezat kontakt, jaz že od lani poleti lovim eno podjetje za zastopništvo, hm če boljše pomislim, grem napisat en mail
evil.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
zgleda da si čist mal prepozen z to potaplarijo.. ker je že zastopmik tuki..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
sej mene konkretno niti ni zanimalo to, sem samo malo pofirbcal, hotel sem mu samo povedat da so ti ljudje prišli skoraj na prag, ampak tisti zadnji korak pa le more sam naredit
smile-1.gif

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
no, lepo ste se razgovorili, grem zej še jst mejle pisat ... hval vsem, ja, res sem mal čudn vprašu ... sam raj prašam, da vem
wink-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
glede na to kako si vprašal ti priporočam da se ne ukvarjaš niti z mislijo na kaj takega
niso pač vsi za vse...

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Običajno "Sole agreement" pogodbe zahtevajo določeno letno kvoto produktov, ki jih kupiš od njih ....
Če imaš v igri kakšne kitajce - pozabi na to - boš imel samo stroške - nekdo drug bo pa iste izdelke uvažal, samo ime bo malce deugačno ....