Gel za lase

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Kateri gel bi bil za delanje kratkih pričesk (ne sme se svetit in preveč trd bit, more bit pa obstojn).

Kateri pa za daljše lase, skuštran look? Out of bed?

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
za kratke lase je (daaaaaaaleč) najboljši joico ice spiker. ne sprime las, se ne sveti... skratka, ga ne zamenjam
aplauz.gif

deluje tudi na malo daljših laseh - ko že malo zamujam k frizerju
grin1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Geli, ki kaj držijo, se ne prodajajo v trgovinah, jih pa dobiš v raznih salonih, je pa res, da so malo dražji.
Sem kupila parkrat kao ultra super duper strong gele v trgovinah, pa je vse skupaj imelo na moje lase enak učinek, kot bi se zmočila z vodo
crazy1.gif

Sama uporabljam shaping paste od Paul Mitchell (rdeča škatlica).

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Jst uporabljam Hair Gum, je popolnoma netopen v vodi, tak da lahka greš na bazen na glavo skakat, pa boš mel še isto čupo ko boš šel domov.

Je pa mnde res da za skuštran look ne sme bit vosek, ampak žele ?!? Taft za skuštran look
grin1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik roseanne pravi:
za kratke lase je (daaaaaaaleč) najboljši joico ice spiker. ne sprime las, se ne sveti... skratka, ga ne zamenjam
aplauz.gif

deluje tudi na malo daljših laseh - ko že malo zamujam k frizerju
grin1.gif
Podpis!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
ena in edina dobra reč (samo kje jo dobit je pa drug problem)

L'oreal Professional GLUE (dve leti nazaj je bila tuba 12 EUR, dobil si jo pa (vsaj jaz sem veden zgolj za njih) pri MIČ Stylingu (v frizeraju) seveda uporabljao zadeve tudi oni.

Sicer drag...ampak doziraš pa minimalno (razredčiš z vodo) drug dan samo malo navlažiš lase (če jih nisi pral seveda) pa je zadeva spet tipi topi - brez dodajanja gela.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Kateri vosek priporočate za malo daljše lase, da je trden, nemasten in da se ne sveti?

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Pozna kdo kakšen dober vosek z mat efektom? Lahko je tut malo dražji samo da dela tko kot je treba
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
tak je na stvari, probal sem vse kar se pri nas dobi, še najboljši približek dobremu vosku, da drži in se ne sveti kot da maš krom na glavi, je od welle, ki ga dobiš pri frizeru.
Pol pa pride brat iz anglije, pa ma neki vosek, jaz mu ga malo zaplenim ko je mojega zmanjkalo, pa sem samo
shocked-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kateri gel bi bil za delanje kratkih pričesk (ne sme se svetit in preveč trd bit, more bit pa obstojn).

Kateri pa za daljše lase, skuštran look? Out of bed?

preveri med Tigi izdelki, imajo jih samo malo boljši frizerji, so dražji, a izredno kvalitetni, pa jaz jih mam kar nekaj časa, tako, da so okej...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
L'oreal special fx out of bed gel. Pazi, da bo "special fx". Zadnič sem kupil brez special fx in je [censored], je tko za mal dalše kot za kratke, res zakon zadeva. Aja, special fx ne najdem nikjer več, bi bil hvaležen če mi kdo pove zanj.
confused-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sicer uporabljam za skodrane lase peno, ampak vsekakor priporočam Got to B u linijo. Meni se ful obnese.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz tud uporabljam to zadevo.
Sam nisem pozoren na FX ampak mi je Out of Bed napis dovolj,da kupim.Bom pogledal,če je še FX kje.
Dobim pa ga edino še v DM-u.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Pojma nimam,ti si me razsvetlil z napisom FX
grin1.gif

Sicer nimam dolgih las pa mi mogoče zato "prime"!