Gel/vosek/krema/whatever za lase

Stinger

Zelenc'
13. maj 2010
13
0
1
Imam krajše lase, ki pa so zelo trmasti glede prisilne drže in so najraje poležani čisto ob skalp. Sploh zadaj na 'vrtincu' jih zelo težko spravim do tega, da bi vsak malo stali tako, kot si to jaz zamislim. Potrebujem torej neko močno prisilno sredstvo za lase - kakšen dober vosek npr., v skrajnem primeru tudi gel (ampak raje vosek). Kaj priporočate?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz imam od KEUNE..ako gel kot vosek. Pa moram rečt da obatroje kad dobro drži..gel sploh prime ko beton
wink-1.gif
(se tudi vidijo bolj 'mokri' lasje..napram vosku kjer se praktično ne opazi da je kaj na lasek)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vosek ti ne bo držl las pokonci.
Vosek je dober, če imaš lase lahko ukrotljive. Pa mastne boš imel.

Jst prisegam edino in samo na ICE spiker.
Pri nas stane cca 19€, na ebayu pa pol cenej;) Dobi se pa samo v "parih" frizerskih salonih.
Imaš ga pa res za zelo dolgo. Tudi če se še tako hudo zaležiš, zjutri malo navlažiš prste, še kako kapljico gela dodaš in popraviš.
Uporablja ga tudi punca na daljših laseh. Prej je kupovala vse živo v naših trgovinah sedaj pa prisega samo še na ta gel;)
Če te mal dobi dež, nč bat za frizuro, mal popraviš pa že imaš enako al pa spet novo:) S šamponom se čist enostavno spere. Lasje mi zarad tega gela tudi nič ne odpadajo.

31BTCG72MWL__SL500_AA280_.jpg

Stinger

Zelenc'
13. maj 2010
13
0
1
Se dobi to kje na štajerskem koncu? Poskušam preko Amazona, pa nihče ne pošilja v Slovenijo ...

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
vosek ti ne bo držl las pokonci.
Vosek je dober, če imaš lase lahko ukrotljive. Pa mastne boš imel.

Jst prisegam edino in samo na ICE spiker.
Pri nas stane cca 19€, na ebayu pa pol cenej;) Dobi se pa samo v "parih" frizerskih salonih.
Imaš ga pa res za zelo dolgo. Tudi če se še tako hudo zaležiš, zjutri malo navlažiš prste, še kako kapljico gela dodaš in popraviš.
Uporablja ga tudi punca na daljših laseh. Prej je kupovala vse živo v naših trgovinah sedaj pa prisega samo še na ta gel;)
Če te mal dobi dež, nč bat za frizuro, mal popraviš pa že imaš enako al pa spet novo:) S šamponom se čist enostavno spere. Lasje mi zarad tega gela tudi nič ne odpadajo.

31BTCG72MWL__SL500_AA280_.jpg

Kje na ebay-u ga pa dobiš za pol ceneje kot pri nas? Gledam, pa so cene podobne kot pri nas.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem že 2 naročil in primerjal embalaže s tem ko sem ga kupil pri nas za 19€ pa ni nobene razlike. Sem tudi bil malo bolj pozoren na gel kako zgleda in kako je kaj med uporabo pa tudi nobene razlike. Men zgleda enak kot pri nas in še ga bom kupoval.

Stinger

Zelenc'
13. maj 2010
13
0
1
Kaj pa vsa ta lepila naredijo z lasmi? Počasi korakam v trideseta in ne bi rad bil pri 35 plešast
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ni enak, je pa res zlo podoben. Sem ga tudi probal in bil presenečen. Sam sem šel rajš nazaj na spiker

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Sliš se dobr.. Upam, da ne nardi wet looka...?
brez strahu;)

če pa želiš pa prste malo bolj zmočiš, sam spet ni un pravi wetlook, pa čez dan zgine.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Stinger pravi:
Kaj pa vsa ta lepila naredijo z lasmi? Počasi korakam v trideseta in ne bi rad bil pri 35 plešast
tongue-1.gif

gele uporabljam že ene 10let, res, da večinoma spikerja;) pa se še vedno frizerke čudijo, kak mam goste lase.
Mogoče pa pospešujejo rast:))

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
648_pd206812_1.jpg

tale je isti kot Spiker. Cena okol 5-6€.

Sej je dobr, ampak lasje pa kr v roki ostajajo, vsaj meni. Pri 20ih mam že orng redke. :S
grin1.gif