Gašpar Gašpar - Mišič?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pustimo Luko in vse ostalo - v čem je finta njegovega dvojnega imena? Iz članka na Wikipediji izgleda kot, da mu je ime Gašpar in se piše Gašpar - Mišič
confused-1.gif

http://sl.wikipedia.org/wiki/Ga%C5%A1par_Ga%C5%A1par_-_Mi%C5%A1i%C4%8D

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Drži, prvo je ime, drugo pa priimek. Ima pa še eno ime in sicer Nedeljko, menda krstno ime.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.145
113

Gašpar Gašpar Mišič kot Butros Butros Gali

Veliko ljudi se najprej zapiči v vaše ime, pa predlagam, da za začetek razčistimo ozadje vašega imena. Gašpar kot ime in Gašpar Mišič kot priimek?

Glede imena je vaša ugotovitev nadvse pravilna. Enako kot vi, imam ime in dva priimka. Edina posebnost je ta, da je moje ime enako priimku. Nekako tako kot Butros Butros Gali. Moja mama je bila Marica Gašpar Mišič, oče Dane Gašpar Mišič in ker sta živela daleč stran od politike, njun in moj priimek ni zbujal pozornosti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
ker sta živela daleč stran od politike, njun in moj priimek ni zbujal pozornosti.[/I]

Saj tudi tvoj nebi tele, če se nebi preimenoval v polovico svojega priimka
bonk.gif

Sicer pa hvala obema za info!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Luka Koper pa se po novem imenuje Luka Luka Koper.

Meni ta Gašpar deluje nekako pobalinsko. Kot nek smravec.

sad

Guru
24. avg 2007
21.044
9.684
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Luka Koper pa se po novem imenuje Luka Luka Koper.

Meni ta Gašpar deluje nekako pobalinsko. Kot nek smravec.
Smrkavec? Boš videl, kaj bo ostalo čez par let od Luke Koper, če bo on dejansko zadevo prevzel
uf-1.gif
.
Jeb.enti v kaki državi živijo. Politično nastavljen kurč.ič brez kakršnihkoli izkušenj v luških poslih bo prevzel Luko Koper samo zato, da bo počrpal čim več iz nje. Samozavest pa ima ja...

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Splača se bit Zokijev prijatelj..... Zohan ga je nastavil, da bo izpolnjeval svoje interese. Gašpar Gašpar Mišič je samo Jankoviæeva figura, ki bo plesala kot bo Zoræi igrau. Nje!
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vmes, bo pa še kako svojo nepremičnino drago prodal Luki, nje?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Ni čisto off, ampak ta članek poveže vzporednice. Vse kristalno jasno. (isto pri nas)
http://www.siol.net/novice/svet/2013/08/sokantna_izpoved_mafijskega_skesanca.aspx

""Imeli smo namen infiltrirati ljudi v vse pore države. Morali smo postati sodniki, policisti, karabinjerji, ministri, tudi predsednik vlade, zakaj pa ne...

O podkupljenih, pokvarjenih sodnik in policistih je dejal:
"Vsak večer smo od policije dobili seznam policijskih operacij za naslednji dan. V zameno smo jim občasno dali enega našega, našo malo ribo, da so lahko policisti delali kariere na naš račun."

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Torej raje kot Nedeljko Gašpar Mišič je Gašpar Gašpar Mišič? No to že dovolj pove o njegovi ''pameti''...
Kokr sm jst slišu da je prvotno bil samo Nede£jko Mišiæ, Gašper si je sam kasneje dal
cool-1.gif