Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Živijo.
Lepo prosim nekoga, če mi lahko pove kako preklapljam med mapami na Garminu?
Imam AR 1.8 in Europe City Navigator v9.
najprej sem naložil AR, ki je delal b.p., potem pa še City Navigator, sedaj pa ne znam priti nazaj na AR.
Hvala.
Lp!
1. Prebrati navodila.
2. Nastavitve/karte-zemljevid/o kartah... tam vklapljaš ali izklapljaš mape.
3. poglej si mojo temo o Nuvi 760 boš našel med slikicami kje je to točno...
to, to bo, prepiše mi mapo na iQue-ju
Zdej probavam skupaj izvozit.. nisem vedel da se to dal.
A pol bo mapa tipa "Vse v enem" kot v MioMap/iGo al bo treba preklapljat kot pri Tomtomu?
Zdaj šele vidim v čem je problem. Da si niti kart ne znaš naložit v Ique oziroma SD kartico s programom Mapsource.
Izbereše željeno karto, označiš dele ki jih želiš, izbereš drugo karto, narediš isto itd. ter z minimalnim naporom pogledaš v zavihek na LEVI pod MAPS, katere mape si si izbral...
Nakar s klikom send to device program pošlje (pred tem naredi eno datoteko img) vse te karte v napravo.
In nič ne rabiš preklapljat, lahko pa določene dele izklopiš v iQUE.
ja, to sem ugotovil, in sem naredil, sedaj sendam ampak traja fuuuuul dolgo... pa še ene 5x sem mogu ponovit, ker kljub temu da je SD kartica 512Mb, mi vseeno ne gre gor niti 480Mb... tko da probavam rezat ven, tolk, da bo šlo gor.
ma ne, fora je v tem, da to mam od enga kolega, ki mu rihtam že glih ene pol leta.
Včeri mi je končno nekdo na enmu forumu zračunal kodo za mape, tko da imam zdej AR pa Evropo gor, tko da je kul in mu jutr vrnem to stvarco, k jo mam že poln kufer.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.