Garmin ura

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Zanima me, če Garminove športne ure podpirajo tudi kakšne" no name" pasove za merjenje srčnega utripa, ali mora bit samo Garminov pas in to kodiran? Se opravičujem, če nisem v pravi temi in bi moral biti morda v temi Šport.
Najlepša hvala za odgovore.
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ne podpira, vsaj mislim.

Drugače za točen podatek kontaktiraj Garmin podjetje.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, uradni proizvajalci ščitijo svoje izdelke, razni " specialci alteraši" pa marsikaj pogruntajo in ugotovijo, da ne paše samo " ate na mamo," apak tudi sosed na mamo.
hysterical-1.gif

Zato sem pa podal vprašanje.
nahrung002.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Kater model imaš? Drugače mislim da podpirajo tudi druge pasove, ki imajo ANT (ali ANT+, ne vem točno) tehnologijo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, trenutno imam kr en pas AEG z Suunto uro, ki deluje bp.Na Suunto uri( stara je 5 let), mi dela tudi Polarjev pas-oddajnik. Dobim pa G 210,zato me zanima.

Nazadnje urejeno:

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Mislim da bi morali delovati ANT+ pasovi. Jaz sem ravno narocil enega poceni (Kitajska) da malo potestiram, sicer imam Garminov kolesarski stevec.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Kolega nekaj dresira konje in ima uro Forerunner.

Vse je ok samo sledenje mu zapisuje točke samo vsako sekundo on bi pa rabil nekje na desetinko sekunde, da se zapiše vse premike (v eni sekundi namreč konj že naredi kar nekaj premikov).

Obstoja kakšna naprava, kakršnakoli, ki bi zapisovala premike vsako desetinko sekunde?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Kakšen namenski GPS logger.

Garmin ima:
* avtomatsko - sam preračunava glede na hitrost
* čas - minimum 1 sekunda
* premik - minimum 10 metrov

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Tip je kupil Garmin forerunner, ker je mislil, da je to daleč najboljša stvar kar obstoja, potem je pa ugotovil, da je za konja neuporabno.

Po teh lastnostih se vidi, da to drži.

Kater namenski logger pa snema sled desetkrat hitreje od tega forerunnerja, da mu povem?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Jaz tudi ne vem zakaj bi rad imel sledi kako konj teče po vadbišču???
Morda jih kdo drug trenira in bi on vsake toliko rad preveril kako se jih trenira?

V glavnem vprašal me je za nasvet in mu pač ne znam pomagati.