Garmin ura Forerunner -> garancija

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Imam Forerunner 110 urco ( http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00863-13&cat_id=80 ), staro slabo leto, sedaj pa hudič štrajka. Je bila pa zadevca kupljena preko ebaya iz turčije.
Ali je Geoset, ki je pri nas uradni serviser, dolžan popraviti to urco? Če ne, kaj potem. Predlogi?
sprasujem se.gif

hvala!

17. dec 2010
1.174
0
36
124
To pa bo res težko .. mislim, da ti tu garancije ne bodo priznali ... Vprašanje tudi, kako imajo kaj turki pošlihtano to z evropo ...

Mogoče pa bi ti garancija bila priznana, če bi jo poslal garminovim serviserjem ... kje pa jih najdeš, pa nimam pojma ... pred leti sem našel to listo na angleški garmin strani, ko mi je crknil kolesarski garmin edge 705. Ampak tisto sem tako z dolgčasa iskal to stran .. drugače sem navigacijo takrat kupil v BigBangu. Tam mi več ni hotelo povezati s sateliti ... cel ljubi dan je ob lepem jasnem vremenu na odprtem iskal satelite ...

Jaz mislim, da bo težka.

Lahko vprašam, zakaj si jo kupil v turčiji in ne pri nas?
Če se ne motim, je taka ura tudi v BigBangu (Ptuj).

Jaz preko ebaya nič ne kupujem takšnega, razen kakšne malenkosti, ki vse skupaj ni vredno niti 20 evrov s poštnino in carino v red.
Sem na enem forumu ...verjetno tem ali pa na slo-tech bral, da so jih že prodajalci e-baya nategnili, plačali so, poslali pa niso in so potem prodajalci prijavili ebayu, da jih je kupec okradel.