Garmin TX na SE Elm

srssen

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. mar 2010
39
1
8
tmin
Zivjo....ne vem ce je ze kje to objavljeno (ce je pa briste). namen imam kupit SonyEricsson Elm, ima ze vgrajen GPS in 30 dnevno uporabo Wisepilot™ turn-by-turn navigation. Zanima me, ali je opcija naloziti Garmin xt nanj ??

lp
A.

srssen

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. mar 2010
39
1
8
tmin
se pravi da to odpade....kaj pa kak drugi navigacijski sistem...obstaja ??

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
out-of-date?!
17758-icon_confused.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Poglej datum zadnje verzije, pa boš videl, kaj mislim...

Če se ne motim, je zadnja verzija izšla za Symbian S60v3 (ki je že star)... razvoj za nove platforme so pa ustavili.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Če ni verzije za nove operacijske sisteme in če so verzije za ostale operacijske sisteme že stare.... ja, to pomeni, da je "out-of-date". To ne pomeni, da je zanič... pomeni samo, da jih je konkurenca prehitela.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
LOL? A sem kje napisal, da sem jezen?
grin1.gif
Povedal sem samo, kakšno je stanje...

Sicer pa tudi na svojem WM telefonu nisem uporabljal Garmina, ker so ga druge navigacije prehitele.

Če sem pa slučajno kakega Garmin uporabnika s svojo izjavo užalil (kar ni bil namen), se pa iskreno opravičujem...

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Niso ga prehitele, ampak ga Garmin ne izdeluje več zaradi nuvifona. Prehiteti ali pa če nekdo nekaj ne izdeluje več je pa malo razlika, ne ?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Saj sem napisal, da so razvoj ustavili.... ampak to še zdaleč ne pomeni, da jih na tem področju (navigacijske aplikacije za mobilne telefone) drugi niso prehiteli.

Če nekdo v formuli izpade (in posledično ne dirka več), ga ostali dirkači še vedno prehitijo.

Sicer pa... če zadeve ne izdelujejo več, je to še ena potrditev, da je trenutna njihova aplikacija "out-of-date" (kar je bila moja prva izjava).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Navigon, iGo, TomTom, ...

Govorim pa predvsem o aplikacijah. AdriaRouter zemljevidi so še vedno med boljšimi. So pa zadnji zemljevidi od TomTom-a in Navigona zelo blizu... pri TomTom-u (in drugih aplikacijah s Teleatlas zemljevidi) pa še manjka pokritost hišnih številk.

xyxx

Pripravnik
27. sep 2007
40
0
6
Torej ni nobenih alternativ?

nokia C5 nima wifi, in pa baje slabši display

bump