Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Želim uporabiti Garmin TOPO vendar so mi na Geosetu to odsvetovali češ, da je program namenjen le pohodniškim napravam, saj se bo naprava tako zapletla, da oni tega ne morejo rešiti. Ali res ?
Mogoče imajo takšne izkušnje.
Moje so drugačne, vem, da na najmanj 10tih napravah (pa nobena ni pohodniška) AdriaTOPO deluje popolnoma v redu. Glede prilagoditve prikaza in izgleda pa je na forumu ogromno napisanega.
Tako je,Adriatopo perfektno deluje na vseh nuvijih.
To,da oni ne znajo nič rešit je že vsesplošno znano,zato smo pa mi tukaj,da rešimo tisto kar oni ne znajo
Citat: Uporabnik BFW pravi:
Želim uporabiti Garmin TOPO vendar so mi na Geosetu to odsvetovali češ, da je program namenjen le pohodniškim napravam, saj se bo naprava tako zapletla, da oni tega ne morejo rešiti. Ali res ?
Na Nokia 6710 navigator mam AR A topo in CN pa mam lahko vse 3 karte hkrati vklopljene pa delajo brez težav. Najbrž ti hočejo prodati še ročnega Garmina poleg avtomobilskega
Citat: Uporabnik Snecer pravi:
Je pa res, da si verjetno z Nuvijem in Atopo kaj dosti ne moreš pomagati na terenu, ker po dobrih dveh urah baterija mrkne
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.