Na v temi omenjenega garmina sem želel namestiti nove karte city navigator, in ker imam na pomnilniku garmina že adriaroute, ni več cca 2gb prostora za CN, torej sem jih želel namestiti na spominsko kartico. Po prebranem na forumu sem posodobil moj garmin, ker imam doma 4gb kartico, katero naj bi po posodobitvi prebral. Vendar mi to nikakor ne uspe - nekje na forumu sem prebral tudi, da če garmin normalno prebere kartico se v win explorerju prikažejo dva priklopljene napreve (ena za garmin interni pomnilnik in ena za spominsko), vendar se pri meni to ne zgodi?
Ima mogoče kdo kakšno rešitev za moj problem, je možno da bralnik kartic na garminu ne deluje - uporabljen od nakupa pa do danes še ni bil nikoli, se pravi že kar nekaj let? Ali le ne prebere 4 gb kartice kljub posodobitvi na zadnjo fw in si potemtakem omislim 2 gb kartico?
Še to, kartica je od proizvajalca Transcend sdhc 4gb, class 6, in je sigurno delujoča ker jo občasno uporabljam v fotoaparatu. Karta katero sem poskusil namestiti pa je že odklenjena - torej bi moral samo premestiti iz računalnika na kartico v mapo GARMIN?
Hvala za pomoč in morebitne rešitve!
Ima mogoče kdo kakšno rešitev za moj problem, je možno da bralnik kartic na garminu ne deluje - uporabljen od nakupa pa do danes še ni bil nikoli, se pravi že kar nekaj let? Ali le ne prebere 4 gb kartice kljub posodobitvi na zadnjo fw in si potemtakem omislim 2 gb kartico?
Še to, kartica je od proizvajalca Transcend sdhc 4gb, class 6, in je sigurno delujoča ker jo občasno uporabljam v fotoaparatu. Karta katero sem poskusil namestiti pa je že odklenjena - torej bi moral samo premestiti iz računalnika na kartico v mapo GARMIN?
Hvala za pomoč in morebitne rešitve!