Garmin Nuvi 3790T -34xx Profili na napravi

myking

Pripravnik
14. mar 2011
78
0
6
Pozdravljeni!

Sam imam Garmina Novi 3790T, katerega sem predelal po vaših navodilih v Garmina 34xx. Imam sledeče vprašanje.
Ali je kakorkoli na napravi možno prednasatvit dodatne profile. Torej, v sami napravi sta sedaj dva profila (Pešec in Avtomobil), jaz bi pa dodal še 1 ali dva profila z svojimi nastavitvami. npr:
1 "Avtomobil AC", katerei profil bi imel vnešeno da npr. Garmin išče samo časovno najkrajšo pot po avtocesti
2. "Avtomobil " katerei profil bi imel vnešeno da npr. Garmin išče samo časovno najkrajšo pot po regionalni cesti
3. Pesec...
4 Avtomobil 2, katerei profil bi imel vnešeno da npr. Garmin išče samo poti brez trajektov....

Ali je to možno kakorkoli naredit na mojo napravi?

Hvala

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Na cestnih to ne moreš nastavljati ali pač.

Profili so shranjeni v datotekah na napravi v tekstualnem načinu (govorim za pohodne naprave) in teoretično če spremeniš takšen fajl na roko ali dodaš novega, bi moralo delati.

Bojim pa se, da pri cestnih teh profilov ni v datoteki, da je to skrito.

I

Izbrisan uporabnik #488

Profili se nahajajo v mapi Profiles , imajo končnico gpf (najbrž Garmin profile)

Ker gre za xml format datotek jih lahko odpreš v Excelu.

Skratka poišči na napravi datoteke gpf ali pa za hec naredi na roko mapo Profiles (v podmapi Garmin ali .system) pa boš videl če bo kaj.