Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam Garmin Nuvi 265W. V prikazu Invntory mi kaše napako: "Nuvi Splash Screeen, WS Verzija 2.10 Fail" . Zanima me kaj pomeni ta napaka? Aparat je nov, kupljen 10.03.2009 (še v garanciji).
Ne vem če je to napaka.
Vidim da ima model 265 "servisni" meni očitno kar tako dostopen, mogoče ta fail pomeni le, da ni naloženo lastno ozadje (neka slika pač), ampak je le original napis Garmin.
Drugače pa se ne obremenjuj s tem.
btw. ali te ne moti da imaš tam napisano pri PROM2 = ERASED
Naložil sem original Garminovo ozadje (priložena slika), vendar še vedno ostaja "Fail".
Malo sem raziskoval. Prom2 = Erasesd pomeni da je mapa gmapprom1.img izbrisana. Mapa gmapsupp.img = Prom1.
Ni pa mi uspelo odkriti pomena DirDB = Erased in Demo = Erased.
Vprašaji (ne klicaji) pri mapah in verzije 0.00, pa verjetno pomenijo, da mape niso legalno nabavljene.
Sarkazem iz tvojega zadnjega odgovora pa res ni potreben. Vsi se učimo, ker ne znamo vsega. Tudi ti si med njimi. Vseeno hvala za pomoč. S tvojo pomočjo sem se nekaj naučil.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.