Garmin ne najde države ??

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
pozdrav,

na garmin 255w sem inštaliral(skopiral) NT2010. po tem sem stestiral NT2010 in AR in je vse delalo bp - iskanje držav, mest,.....
no in po treh dneh se odpravim v austrijo in poizkusim nastaviti pot, pa ko hočem spremeniti državo, mi ne izpiše v kateri se nahajam (ponavadi piše Slovenija), in posledično ko vpišem npr austrija, hrvaška, karkoli mi javi da ni zadetkov ????
če pogledam na roko so vse mape odkljukane in ročno premikanje po evropi tudi dela (z vsemi mesti in ulicami)
ima kdo ideja kaj je narobe in kako odpraviti problem.

hvala

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
če pogledam na roko so vse mape odkljukane in ročno premikanje po evropi tudi dela (z vsemi mesti in ulicami)

Izberi samo eno karto. Če greš v Avstrijo vklopi 2010, če pa se voziš po SLO pa samo AR.

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
citat: "Izberi samo eno karto. Če greš v Avstrijo vklopi 2010, če pa se voziš po SLO pa samo AR. "

probal obe varianti(samo Ar in samo NT) pa še vedno ne najde države kjer sem ????
mogoče SW reset ??? a se pri tem resetu pobrišejo POI ali ostanejo?
počasi mi zmanjkuje idej.....posebno ker je delalo pred časom BP sedaj pa noče - brez vmesnih sprememb !

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
citat: "Izberi samo eno karto. Če greš v Avstrijo vklopi 2010, če pa se voziš po SLO pa samo AR. "

probal obe varianti(samo Ar in samo NT) pa še vedno ne najde države kjer sem ????
mogoče SW reset ??? a se pri tem resetu pobrišejo POI ali ostanejo?
počasi mi zmanjkuje idej.....posebno ker je delalo pred časom BP sedaj pa noče - brez vmesnih sprememb !

POI pri SW resetu ostanejo.

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
hi,

po soft resetu zopet deluje iskanje po državah
cheer.gif

nimam pojma kaj mu ni bilo všeč
stupid-1.gif

hvala za pomoč in ideje!
aja pa mislil sem če priljubljene ostanejo po resteu.....na srečo sem jih shranil, ker so se izbrisale...napačno vprašanje pravilen odgovor...
aplauz.gif

lp

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Nared še SW reset......čene zna garmin srat pa te po 3x dalših poteh pelat itd itd...u mapsourcu prklop garmina...nj ti ga zazna....klikn recive from device....dj shrani to kar boš dubu (kamor ti pač paše) Pol pa uklop pa drž desno spodi prst na ekranu.....resetiri...prklop s5 na mapsource......send to device....sendi gor to kar si prej shranu....voila vse kar rabš!

Take SW resete se ti splača delat vsakič k na nov kako mapo naložiš......čene ti lah garmin serje z kakimi neumesnimi
wink-1.gif

darkosan154

Zelenc'
9. avg 2009
3
0
1
Imam problem, na notranji pomnilnik od nuvi 360T sem skopiral file gmapprom.img. Tu so združene mape AT2.20 in CN2010. Aktivirani želim imeti obe hkrati. V tem primeru deluje samo AR, namreč ne najde držav izven AR. Če AR izključim deluje CN normalno. malo sem testiral delovanje in opazil, da ne išče poti, ki bi zajemale obe mapi, čeprav bi bila taka pot krajša kot mi jo kaže garmin. Zgleda da ne omogoča delovanja obeh map hkratu...Isti file preverjeno deluje brez problema z garmin XT.

Hvala za pomoč!