Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hm, po moje bi moralo iti. Saj gre tudi na razne nomade, navgeare,...
Problem je po moje le v resoluciji, ki ponavadi na teh 2din zadevah ni glih standardna ( rcm 480x234 )
Citat: Uporabnik proxi pravi:
Ali je možno sploh garmin mape spraviti na wince 5,0 in katere, samo to me še zanima, ker sem bolj pristaš garmina kot drugih navigacij.
Tudi mene zanima, če in kako spraviti na takšen 2 din radio garminov softwer?? En frend je kupil na bolhi neki "in dash dvd" radio, ki ima vgrajeno gps, tv... vse mogoče, pa win ce 5.0. Poskušal sem mu usposobiti iGO8, vendar zaenkrat neuspešno, sem pa bral na nekaj forumih, da bi se naj dalo usposobiti iGO softwer za to zadevo in sicer PNA verzija. Za instalacijo kakšnega garmina pa bi verjetno bilo potrebno malo več znanja, da bi ga usposobil??? Prosim za info vsaj glede namestitve iGO8 pod ZS.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.