Garmin 760

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Imam par dni starega, kupljenega v Big-bangu (+ 3 leta SE ZGODI) + dodatni 220 V polnilec + dodatni polnilec na baterije - v bistvu je nov. Gor je naloženih veliko kart, v njem je tudi 2 GB SD kartica, skratka tipi topi. V avtu niti ni bil montiran, ker sem ga le preizkušal. Z njim sem se peljal mogoče 30 km, vendar sem se zdaj ogrel za nekaj drugega, vendar bi moral najprej tega oddati. Glede na to, da je z veliko dodatne opreme in naložen z veliko mapami (Evropa 2008 na Garminu, AdriaRoute, AdriaTopo, Srbija in Crna Gora, morske mape za Atlantik vključno z Jadranom pa na SD kartici), mislim, da potencialnemu kupcu ne bi bilo žal. Na SD kartici je prostora še okoli 1,45 GB (za recimo .mp3 glasbo ali slike).

Za tiste, ki ne vedo. SE ZGODI (Big Bang) pomeni, da vam je skoraj celotna kupnina vrnjena v primeru, da se zaradi vaše nerodnosti Garmin razbije, polije, ali kako drugače uniči. Velja 3 leta. (proti kraji pa to ne velja - velja pa za nerodneže)
Za vse zgoraj vidno sem odštel okoli 470 ojrov. Glede na to, da so poleg dodane še 4 karte in da mi Garmina ni potrebno nujno prodati, kaj dosti cene ne bom spuščal, saj je zadeva nova in brezhibno delujoča. Za par ojrov popusta pa se kljub temu lahko dogovorimo. Račun z garancijo je seveda priložen.

Če je kdo zainteresiran, lahko pod ZS. Sem iz okolice LJ.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
OFF:če ti ga ne rata prodat ti predlagam naslednje
Citat:
.. pomeni, da vam je skoraj celotna kupnina vrnjena v primeru, da se zaradi vaše nerodnosti Garmin razbije, polije, ali kako drugače uniči ..
tongue-1.gif

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
malo si boljše preberite...kupnine vam noben ne bo vračal..mislim halooo; to bi potem vsak naredil en dan pred 3 letom..in mi dobil keš nazaj

se zgodi je to da če kaj zlamaš da ti popravijo - s tem da sam kriješ določene procente (ne vem točno koliko)