garmin 265

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
l.p.
Tukaj sem čist novi član in tudi novi lastnik garmin 265.
Imam problem kako prenesti na garmina telefonski imenik ker mi ga samo noče. Vkateri mapi se nahaja imenik ker nenga samega mi pa je preneslo.
skratka kako to rešiti??
Verjetno je že bilo govora o tem pa sem malo neučakan.
pozdrav
staher

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Meni ga tudi ni prvič, potem pa sem naredil tako: Preden prižgeš Garmina vklopi na telefonu bluetooth in šele nato prižgi Garmina. Meni deluje. Če prižgem prvo Garmina in šele nato bluethooth mi ne prenese imenika.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Napiši še za kateri GSM se gre?

Meni je SE k810 to delal odlično, ko pa sem preklopil na SE X1 pa je rabil kar precej časa
preden je prenesel imenik. Nekatere Nokije nimajo najboljše podpore in je bilo potrebno
ročno prenašati vsak kontakt posebej ali pa si moral na Nokijo namestiti en programček?!

Več info najdeš TUKAJ

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
samsung sgh d880 noče pa noče zanima me, kje se nahajajo podati o imeniku, da imenik vstavim preko compa.
Pa zakaj je prenesel samo prvega v imeniku?

Smer

Pripravnik
4. maj 2009
75
11
8
Kranj
Mene pa zanima kako v garmin 265 vpišem za hišno številko, še črko. Npr. Begunje na Gorenjskem 92B. B ali druge črke, ki jih imajo še dodatno hišne številke ne morem vpisati, ker sploh ni omogočeno. Imam pa Software Version 7.10, programsko oprmo: 4.10b Ko vpišem naslov mi pred celotnim vpisom ulice ponudi njeno ime, nato pa preskoči na vpis številk in ne dopušča več vpisa črk. Ali je kakšen drugačen pristop k zapisu, ker v pomoči tega sploh ni omenjenega.
Hvala za kakršen koli namig in pomoč.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V CNEU se da vendar ne vem če bo na tvojem modelu delovalo.
Drugače se je pa že pred leti dalo na Igo8.3 iskat po črkah.
Si moral tam kjer si hotel vnest številko stisnit v spodnjem robu ekrana na več ali nekaj takega,ali uporabniške destinacije.
Ne morem se pa spomnit,če si moral kaj dodatno naložit.
Mislim,da so bile monolitove karte.
Bom za vikend malo pogledal,če še imam slučajno kje na zunanjem disku shranjeno vseskupaj.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Še nisem videl navigacije, ki bi že omogočala iskanje h. št. tudi po črkah..
Na noki njihova navigacija to omogoča. Zanč sm iskla savsko cesto 63 oz. naslov od enaa trgovine, pa je šlo čez. Medtem ko garmin 760 tega nima, žal. Pa se da...