Garmin 2455lmt - pokritost?

china

Zelenc'
19. feb 2014
11
0
1
Sem pred nakupom prve navigacije in sem se nekako odločil za ta model.
Zanima pa me, ali pokriva celotno Evropo. Tudi Veliko Britanijo in Skandinavijo?

Hvala za info, S.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Pokritost zadnje karte
2041405-image.png

Priponke

• 2041405-image.png
    2041405-image.png
    202,8 KB · Ogledi: 205

china

Zelenc'
19. feb 2014
11
0
1
Hvala za odzivnost.
V Trgovini, kjer prodajajo navigacijo, mi namreč niso znali pomagati.

lp,S.

china

Zelenc'
19. feb 2014
11
0
1
Morda sem vendarle malce krivičen, ker gre za Petrolovo ponudbo. Ampak nisem se pozanimal na benciskem servisu, ampak sem poklical na tel. št., ki je navedena za morebitna vprašanja na njihovi internetni strani.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tisti, ki ne spremljajo scene tezko povedo kake take informacije oziroma ce niso prepricani raje ne recejo nic, da ne bi potem stranka rekla, da je bila zavedena.
Vedno je dobro pred nakupom primerjat cene naprav od trgovine do trgovine in pobrskat ali vprasat na kakem forumu.
Tako potem ves kje kupit najceneje in kaj sama naprava nudi.

Ko bos pa enkrat lastnik naprave pa si lahko brez skrbi saj ti bodo uporabniki tukaj nudili support v primeru kakih nejasnosti.

china

Zelenc'
19. feb 2014
11
0
1
No, pa je navigacija pri hiši.
In seveda moje prvo vprašanje. Ali se garmin polni preko USBja, ko je priklopljen na računalnik? In če se, koliko časa naj ga polnim pred prvo uporabo?

Lp, S.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Garmin se polni, ko je priklopljen na PC vendar zelooo počasi.
Najhitrejši način je, da vzameš polnilec od pametnega telefona in ga pustiš na polnjenju tam cca 2 uri.

Večina polnilcev za pametne telefone je narejena tako, da lahko vzameš vstran kabel in ga uporabiš za povezavo s Pc, torej vzameš vstran micro usb kabel in na polnilec priklopiš mini usb kabel in napolniš nuvija.

V wiki si poglej kako prikažeš skrite datoteke in kako nastaviš na mass storage in pred kakršnimi koli posegi v napravo ali nadgradnjo OBVEZNO naredi backup vsega in shrani nekam na varno.

p.s.
Naprave NE posodabljaj, dokler nimaš baterije POPOLNOMA napolnjene.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Naredi si backup cele naprave pred kakršnim koli prčkanjem......lahko brez kart in njihovo kramo (JCV, 3D.....itd) da bo backup manj zasedel.

Je pa to zelo bulletproof model..sam si lastim 2405...brez problema me vozi po nemčiji...avstriji.....in kamor bo pač naneslo
smile-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Imam eno vprašanje, mogoče malo offtopic...
Imam garmina 2405, ki sem mu želel naložiti gor mape celotne Evrope. Kupil sem sd kartico in sem mapo presnel na kartico, pa zraven dal še datoteko JCV. Kako naj jaz zdaj to pogledam, če mapa res deluje? Da ne bom enrkat v tujini ostal brez?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
V nastavitvah vidiš naložene zemljevide.
od/pri zumiraš in poiščeš mesto v tujini

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
simulacija GPS......se postaviš mal pred kakšen odcep na AC in simuliraš da zaviješ dol iz AC pa vidiš če ti pokaže JCV sliko