fulda vs sava

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

kaj je boljse v dimenziji 225/40-18? fulda ali sava?

hugo

Zelenc'
10. jul 2009
21
1
3
Razlike med savo in fuldo ne vem, mogoče ti bo dovolj ta podatek, da sem z fuldo (ecocontrol) zelo zadovoljen. Prej sem imel dunlop(faster responce). Res pa, da niso tvojih mer.

I

Izbrisan uporabnik 3287

rabim zimske v tej dimenziji. letne skurim v parih mesecih. letos kupil bridgestone potenca adrenaline 2. odsvetujem nakup. zimske bi pa imel za dve zimi.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.128
113
Tam tam so, na mokrem mene fulda ni prepričala v primerjavi z najboljšimi (ok boljše kot sava), na snegu je fulda tudi bolj slaba (sava je boljša). Tako da tu bi izbiral med tem kaj ti je bolj pomembno, če suha/mokra cesta potem fulda če pa sneg pa sava. Nobena pa ni da bi čeljust dol padla, sploh če primerjaš s kakšnimi letnimi višjega ranga.

V tem price rangu imaš sicer še uniroyal gume, ki so mnogo boljše v vseh pogledih na normalni cesti (za sneg so pa na ravni fulde).

I

Izbrisan uporabnik 3287

uniroyal sem imel enkrat letne (rainsport 2). so se drzale dobro po mokrem, so se pa tudi hitro zradirale. za gume bi dal tam do cca 150 e/kos.

esign

Zelenc'
24. apr 2014
12
0
1
Citat:
Uporabnik smt pravi:
rabim zimske v tej dimenziji. letne skurim v parih mesecih. letos kupil bridgestone potenca adrenaline 2. odsvetujem nakup. zimske bi pa imel za dve zimi.

Beri teste autobilde Na testih top micheline primacy 3, continental sportcontact 5,... Zelo hitra obraba pa pri gumah bridgestone in dunlop

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
GY koncern se je meni povsem zameril. Fulda zimske R15 195/60 so bile že po enem letu povsem neuporabne na snegu. Notranji obroč se je majal. Vulkanizer je rekel da prvič vidi kaj takega pri skoraj novi gumi. Zgleda da pri GY svojo znamko protežirajo naproti drugim.

I

Izbrisan uporabnik 3287

kje pa so kaki testi v 18 za zimske. vse je za 15,16,17.