Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
men je všeč (okus korenje in jagoda), samo cena je kr ornk zasoljena
zanimivo, da ma mercator ekskluzivo nad prodajo (edina štacuna, poleg pa še bencinski servisi)
Če ti Kamnik ni predaleč, je na Duplici tovarniška trgovina Fructala.
Tam stane 1,17 €, če plačaš z gotovino (šteje tudi BA) in kupiš več kot za 15 €, dobiš dodaten popust, tako da pride 1 kos smoothija par centov več 1 €
Js sm tud probala že vse tri in morm rečt, da mi je MODRI najbolj všeč. Cena se mi pa ne zdi zasoljena... Je pa res, da jih tisti smoothiji iz JuiceBoxa prekašajo na celi črti
Citat: Uporabnik miha013 pravi:
men je všeč (okus korenje in jagoda), samo cena je kr ornk zasoljena
zanimivo, da ma mercator ekskluzivo nad prodajo (edina štacuna, poleg pa še bencinski servisi)
ksz..
samo za info, da ne boste mislili, da je v Smothie-ju kaj Fructalovega razen napisa.
Proizvaja ga firma Spumador SPA iz Italije, Fructal je samo uvoznik..
Danes sem prebral v Financah, da je vendarle sadje slovensko in da ga Italijani samo delajo za Fructal..
Torej vzamem nazaj, kar sem napisal malo višje. Če je to kar piše res, seveda
No, jaz sem pa danes pila Hoferjevega, banana, ananas in kokos.
Njam. Ga pa moraš hranit na hladnem pa tudi rok uporabe je relativno kratek, cca 1 mesec.
Cena 0,99 €.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.