Frizerstvo Lassana-Podobna izkušnja?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Namreč, pridem v salon, nikjer žive duše, seveda poveš kakšno frizuro želiš nato pa ti frizer/ka dela čisto po svoje, po parkratnih opozorilih, za trenutek vredu, nato spet po svoje, obnašanje na psu, kot bi bila pijana. Naj navedem še gospo frizerko ga. Kolar Minka.
In njene besede >>" Ni potrebno plačati"<<...
uf-1.gif

Kaj storiti v takem primeru?

Lp, čudno postriženi gospod

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Tole morebiti ne bo ravno nek hud pravniški nasvet, ampak bolj ... hm... tak, da te spravi v boljšo voljo.

Torej
a) greš v trgovino, si kupiš eksotično barvo za lase in si lase pobarvaš pač v skladu s čudno frizuro
b) greš domov in se postrižeš na balin (in si daš narediti na plešo kak seksi korejski tatoo)
c) greš drugam in rešuješ, kar se pač rešiti da..

Bistvo pa je, da se NE SEKIRAŠ!
Ker res ni konec sveta.
Veliko ljudem se je že to zgodilo.

Lasje zrastejo.

Poletje je in itak te ne bo doma.

In pač ne boš več šel k tej ženski.

(vsaj jaz se ne bi spuščala v neke hude pravne spore zaradi nekega striženja. Če bi ti zažgala lasišče, je drugo, striženje pa res ni nevem kakšen problem).

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Kaj pa transakcijski pa oportunitetni stroški?
grin1.gif
Pa povej še, da imaš zaradi frizure nočne more in da močiš posteljo. Odškodnina ti ne uide.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
to se je men enkrat zgodil pr miču-prideva s sošolko se postrižt, vsaka prinese eno slikco s sabo, kako naj bi zadeva zgledala. Na koncu sva ble obe enako postrižene, zgledale kot fantka...za zjokat...sem rabla še en let, da se je zadeva spravila v normalo...pa še kr neki let, da sem zgubila strah pred frizerjem
smirk-1.gif