Frizer v Ljubljani

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Dobila sem darilni bon za striženje v frizerskem salonu "Povej naprej" v Ljubljani pa me zanima jih kdo pozna, da vidim, če se mi izplača izkoristit ta bon ali naj raje ne reskiram in ostanem pri svojem frizerju.

Hvala

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj pa lahko reskiraš?
17758-icon_confused.gif

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Velik....nekatere smo pač občutljive glede las, še posebej, če so malo bolj zahtevni in nepredvidljivi....sem že imela izkušnjo, ko sem izrecno rekla, naj me na striže nad določeno višino, ker se lasje začnejo obračati čisto drugače (vrtinci ipd) in sledil je komentar: da ona že ve kako in kaj, sej je frizerka...in seveda ona, kot frizerka, ki vse ve, me je postrigla ravno tako kot sem rekla, da naj me ne....na koncu so se lasje obrnili tako, da je izgledalo kot da imam sredi glave luknjo.....Od takrat sem bolj previdna

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.337
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Baloo pravi:
Dobila sem darilni bon za striženje v frizerskem salonu "Povej naprej" v Ljubljani pa me zanima jih kdo pozna, da vidim, če se mi izplača izkoristit ta bon ali naj raje ne reskiram in ostanem pri svojem frizerju.

Hvala

prvič slišim za ta friz. salon

kje sploh je?

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Načeloma se vsak, ki je nov na trgu, bolj potrudi da pridobi čim večje število strank.
Če pa vidiš, da se vse obrača v smer tvoje prejšnje slabe izkušnje, še vedno lahko vstaneš in greš.
Moje mnenje.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kolikor je meni znano, je to mlad team ustvarjalnih frizerjev, z dobrimi idejami. To je njihov edini salon, imajo pa kar nekaj "znanih" strank. So novi na trgu, salon je odprt slabi 2 leti.

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
ja, tudi to je res
zmaga.gif
....vsekakor je pa dobro izvedeti kakšno podrobnost iz prve roke, da po nepotrebnem ne pride do tega

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Salon je svetel, opremljen v modernem stilu, pa kameleona imajo v terariju
smile-1.gif
, delajo s Schwarzkopovimi proizvodi.
Poizkusi ne bo ti žal.

Nazadnje urejeno: