Free BTC Cloud Mining 150GH/s

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Če kdo želi 150 Gh/s zastonj:

https://www.sierrahash.com/?ref=17490

Sam se zgolj vpisal saj dvomim da lahko dobiš za 70 usd oz 0.01 BTC cca 4000 GH/s. Tako da svetujem previdnost pred nakupom.

POPRAVEK: Vložil 0,01 BTC oz cca 77 USD in dobil 4000 GH/S. Ce bo kaj prav.. ce ne pa tudi ok. JE že tako da če se nič ne riskira se tudi nič ne profitira. Mogoče je res scam toda pomoje bodo začetne vlagatelje izplačevali in 0,01 BTC se povrne v 10 dneh. Takoj ko se mi povrne bom vse dvignil nato pa videl kako bo...

ne

Izplačilo od 0.0002 BTC dalje.

Poskusite. Stane ne nič... Pa vsem veliko sreče pri investiranju.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Če je vse tako idealno...
Zakaj ne minerajo sami zase, ampak za manj denarja, kot bi dobili s tem početjem oddajajo računsko moč.
evil.gif

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
kupil sem za 0,01 BTC hasha. Dobil nakazilo 0,0002 BTC. Moje nakazilo je 82-to. torej jih je bilo pred mano 81.

Sklepam, da bo zadeva taka: Dokler bodo ljudje kupovali računsko moč in ne dvigovali BTC-ja bo šibalo.. Ko pa bodo začeli dvigovati se bo zadeva sesula.

verjetno jim je v interesu da se začne po netu pisati, da izplačujejo.. da bo čim več ljudi vložilo.. in ko jih bo dovolj bo šlo v 3 krasne vse skupaj... Meni se bo vložek pokril v 4-ih dneh. In seveda bom vse takoj dvigoval čim bom lahko..

Bom znal več povedati čez 4-5 dni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
kupil sem za 0,01 BTC hasha. Dobil nakazilo 0,0002 BTC. Moje nakazilo je 82-to. torej jih je bilo pred mano 81.

Sklepam, da bo zadeva taka: Dokler bodo ljudje kupovali računsko moč in ne dvigovali BTC-ja bo šibalo.. Ko pa bodo začeli dvigovati se bo zadeva sesula.

verjetno jim je v interesu da se začne po netu pisati, da izplačujejo.. da bo čim več ljudi vložilo.. in ko jih bo dovolj bo šlo v 3 krasne vse skupaj... Meni se bo vložek pokril v 4-ih dneh. In seveda bom vse takoj dvigoval čim bom lahko..

Bom znal več povedati čez 4-5 dni.

Nič se nebo sesula. Sami bodo vgasnili site, točko takrat ko bodo dobili v plus točno zadano cifro. Enako z Auroramine.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
DA. Vem in sem šel notri. Računam da bom potegnil ven celotni vložek plus zaslužek preden bodo ugasnili zadevo. In ker verjamem, da bodo morali najprej kaj izplačati če bodo hoteli dobiti malo večje zneske BTC-ja notri sem šel v to. Sicer pa za teh 60 eur me ne skrbi. nekako par promilov mojega portfelja
smile-1.gif
In če mene ne skrbi ne vidim razloga zakaj bi kogarkoli drugega...

SIcer pa: Vse ponzi sheme na začetku izplačujejo. važno je da si prvi zraven.. In kot sem napisal: čez 4-5 dni bom znal napisati več.

Tudi free 150 ki jih dajo prinese 0,0002 BTC v roku 1 tedna... če ne drugega je za eno belo kavo. če bodo čez 1 teden še tukaj..

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
itak da je scam

ampak ker so ravnokar štartali, je možnost kaj ven dobit, če bodo sploh kaj izplačali
smile-1.gif

za prijavit se je, pa čez teden pogledat če so še tukaj, svojih BTC pa nikakor ne tja pošiljat
wink-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:

Tudi free 150 ki jih dajo prinese 0,0002 BTC v roku 1 tedna... če ne drugega je za eno belo kavo. če bodo čez 1 teden še tukaj..

s tvojo kavo ne bo nič, ker je cena BTC transakcije višja kot boš dobil.

PS: sicer pa zavestno novačenje ljudi v ponzi je enako kaznivo
smirk-1.gif

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Nakazilo je NETO 0.0002 BTC - cca 1,3 EUR po današnjem tečaju. Torej ni tako kot si napisal

Preberi bolje moj prvi post. Kjer izrecno svetujem previdnost glede zadeve.

Ti si eden od tistih ljudi: če jaz ne morem nič zaslužiti naj niti drugi nič ne zaslužijo. Pa ne bluzi o novačenju. Mogoče pa ni ponzi in bomo tisti, ki smo vložili vozili oz vozimo za 100k eur Audi ti pa eno staro kanto..
evil.gif

Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:

s tvojo kavo ne bo nič, ker je cena BTC transakcije višja kot boš dobil.

PS: sicer pa zavestno novačenje ljudi v ponzi je enako kaznivo
smirk-1.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Jao, čista prevara... Če kupiš antminer s9 rabiš pol leta do 10 mesecev za ROI, tu bi pa v 10 dneh dobil nazaj vse. Po kaki logiki, kaj so izumli nov ultra fast čip, ki prešiba kar je na trgu zdaj in je še tolko cenje od konkurence? :D

Evo ti kalkulator: https://www.nicehash.com/profi...=0&algo29=0

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:

Preberi bolje moj prvi post. Kjer izrecno svetujem previdnost glede zadeve.

Ti si eden od tistih ljudi: če jaz ne morem nič zaslužiti naj niti drugi nič ne zaslužijo. Pa ne bluzi o novačenju. Mogoče pa ni ponzi in bomo tisti, ki smo vložili vozili oz vozimo za 100k eur Audi ti pa eno staro kanto..
evil.gif

Sej zato pa pravim, da novačiš, ker zavestno veš da je goljufija in še referral link si dal.

O tem kdo bo vozil Audija za 100k pa raje ne bi, ker če si tok naiven, da si vložil v to piramido, ga še dolg ne boš
smirk-1.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Kaj palamudite... Sej sem vam dokazal da je prevara... Ne obstaja čip ne mining rig, ki ti vrne nazaj vložek v 10 dneh. Najhitreje je bil vložek nazaj letos maja na rudarjenju ETH in sicer 3 mesece. Končal pa se je julija ko se je težavnost povečala. Sedaj je preko 1 leta ROI...

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Lahko potrdim, da sem do sedaj dobila vsa nakazila, katera sem si želel izplačati. In tudi že povrnil vložek. Kolikor bo trajalo bo... sem vložil premalo za kakšen resni donos (v absolutnem znesku). Naj še kdo napiše (tisti ki ste vložili preko linka) kako zadeva "šiba".

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Pa ni se treba razburjati. vemo da je to scam oz ponzi. Tako da ni treba dokazovati, da se ne povrne v 10-ih dnevih. Ker pa tukaj ne veljajo osnovni zakoni kripto sveta se je meni moj vložek po 12-tih dnevih povrnil 100% plus dobiček. Je scam in tudi dnevni pripis BTC je enakomeren..

I

Izbrisan uporabnik 474

Kako je možno, da si prilepil screenshot 28.11.2017 ob 6:59, dvig pa je bil skoraj eno uro kasneje (ob 6.59)?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Zastonj se mi je nabralo za 0.00042900 BTC-ja. Vzdignit pa ne morem dokler ne položim 0.001 BTC-ja. Ne dam jim!
smile-1.gif