[Formula 1] Novice iz sveta III.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
To ne bi bilo mogoče...brawn je imel edino prednost, da je ukanil pravila oz našel luknjo v njih...ostali so brawn le dohitevali, praktično nemogoče je, da moštvo, brez denarja, proti koncu sezone, prehiti vse ostala...razen, če bi spet našli lukno
wink-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kle ni govora o Brawnu, ampak o načinu, kako je Button prišel do naslova. Če bi dirkač zmagal prvih recimo 9 dirk, nato pa nanizal odstope do konca, a vseeno osvojil prvenstvo, bi ga vsi (skoraj vsi...) pljuvali in govorili, da je nezasluæženo prišel do naslova... Če bi bilo obratno, recimo da odstopi na prvih osmih dirkah, nato pa zmaga naslednjih 9 dirk in osvoji naslov, bi ga pa nosili na ramenih... kakšen podvig mu je uspel...
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
button drugače ne bi prisel do naslova, če ne bi imel superiornega avta. zmagal bi tudi baričelo, če ne bi vsi favorizirali buttna na začetku.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To ne bi bilo mogoče...brawn je imel edino prednost, da je ukanil pravila oz našel luknjo v njih...

Kaj pa? Dvonadstropne difuzorje so imela tudi nekatera druga moštva...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Seveda...zato pa je tudi drugo moštvo letošnje sezone bilo čisto pri vrhu. toyota je edino mostvo, ki ni ravno izkoristilo te prednosti...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
XXXL ti moraš imeti sokolovo oko da mene vidiš povsod.
smirk-1.gif

Dejstvo je da če nebi brawn favoriziral Buttna ko svinjo mu nebi nikoli ratalo. Pa če se na glavo postavite. Dec ni rojen prvak, je povprečnež. Vedno bil in bo. Ob pravem času na pravem mestu, kot Hayden, Raikkonen.

p.s.: Meni je važno samo da ni ferrari prvi...al drugi...ups tretji...ja hudiča kje pa ste?
evil.gif
Pa zarad mene če je 10x Button prvak, pa če je 100x nefer. Ferrari itak ko motor zalaufa že krade.

Bi se pa rad zahvalil ferrariju za prijetne trenutke ob gledanju formule letos. So se mi kar oči orosile parkrat ko so bili v težkem dvoboju z force indio. Lepo je bilo gledat.
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
To je kot bi rekel če naši najprej popušijo z rusi 3:0 v rusiji, potem pa doma zmagajo 3:0 da zdej smo pa mi boljši.
bonk.gif
A če je pa gor 3:0 za naše pa mi doma popušimo pol so pa rusi boljši al kaj?
Te tud jaz ne bi mogel bolje opisati, kot si se pa sam...
priden.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
...
Dejstvo je da če nebi brawn favoriziral Buttna ko svinjo mu nebi nikoli ratalo. Pa če se na glavo postavite. Dec ni rojen prvak, je povprečnež. Vedno bil in bo. Ob pravem času na pravem mestu, kot Hayden, Raikkonen.
....
Tudi za Barichela bi lahko povedal, da je povprečnež in ni rojen prvak. Še toliko manj, če ga je scat peljal Button. Trditev, da je Brawn na začetku sezone favoriziral Buttna pa preprosto ne zdrži. Button in Barichello sta sezono začela z različnimi zavorami in ko so Barichella le uspeli prepričati v zamenjavo zavr, je tudi on začel voziti boljše rezultate. Če bi Brawn zares favoriziral Buttna, bi moral Barichello v drugi polovici sezone kakšno mesto prepustiti Buttnu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kva pa ti veš? Vidiš, da je nekdo spidipedio pojedel...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zaničevanju in žaljenju česa? Ferrarija? Hvala bogu, kdor goljufa in krade je vreden zaničevanja in žaljenja.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma [censored] če je on off switch.

Sploh pa če tolk jamra pa nkol ni nič prav.

Bomo vidli....Rosberg je hiter.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Rosberg zna biti hiter, samo te 3 leta pri Williamsu sem oboleval.. se takrat, ko je bil dirkalnik kul, je pa on zafooku bigtime
cry12bpy.gif