Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
se že v moštvih vidi, da je nekdo dober, nekdo pa top...recimo williams, red bull, renault, BMW..tu ni problema izluščiti, kdo je top, kdo pa le dober...button je dober, to ne more nihče rečt, da ni..ni pa nek top material, like senna, šumi, mika, prost, itd...
vettel že...rosberg pa do zdaj še ni pokazal kaj dosti..
Saj ponvadi je bilo tako, v zgodovini F1, da sta bila hkrati le dva top dirkača isti čas "na stezi"..mogoče 3..a kaj več ne, je statistično tudi nemogoče
To bi še jaz rad videl, kimija v mclarnu. Samo to se ne bo zgodilo, ker verjamem, da bi ga hamilton osmešil. Jaz mislim, da ima največ možnosti pri toyoti, samo upam da ga ne plačajo toliko kot zahteva. Dejstvo je, da bi se rad prodal za največji možni denar,samo mu nekako ne uspe. Res me zanima, če mu bo uspelo iztržit več kot je dobil alonso. Nekako se mi zdi, da se mu lahko zgodi, da ostane brez sedeža, ker recesija je močno udarila. Toyota očitno ne razmetava več tako z denarjem, kot je pred leti. Pustimo se presenetit
trenutno je samo alonso za njega profesor, drugi ne vem, če so kaj pretirano boljši.
če ne bi red bull trpel za sindronom kvarljivosti bi bil verjetno vettel letos prvak, tako da glede vožnje mu kaj očitati ni, pa tudi tako banalnik napak ni delal kot hamilton pred 2 sezonama
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.