[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
88565.jpg

Logo mostva Force India (nasledniki Spykerja)

Pa se barve mostva:

88601.jpg

88568.jpg
88556.jpg

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Hmm so pa res hecna tale tanova prednja krilca...
shocked-1.gif

Aja, kr ne morem vec v prejsnji temi odg.: ce bo TC res banan, pol bo res hec v Monaku se strinjam.

Se posebej v dezju, bom dodal temu.
wink-1.gif
Se bo res vidlo kdo obvlada avto, kdo pa je odvisen samo od stiskanja gumbov in elektronike.

Fajn bi pa blo, da bi bila moc motorja odprti razred ob fiksni kubaturi. Bi blo zanimivo videt, kaj zmorejo nekateri.
grin1.gif

Nekaj je zobna miska omenla, da suml pride v McLaren ? Kazen za vohunjenje ?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Mater so brez idej, spet rdeče-bela kombinacija.

Kakor je meni znano imajo glede barve dirkalnika precej za pripomnit tudi sponzorji
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
V sezoni 2007 sem najtežje ločil redbull in torro rosa, ostalo ni bil problem.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
To mi je jasno, pa vendar: Toyota, Aguri sedaj še tile. Pa še vsi se vozijo v ozadju, jih bo težko ločiti.

Jah... Honda je bila pa izvirna pri barvi dirkalnika, jim je pa inspiracije za dirkalnik zmankal... ne morš met usega
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
The Mubadala Development Company (Arabic:شركة مبادلة للتنمية) is a state owned company of the Abu Dhabi government in the United Arab Emirates. Mubadala is practically the investment vehicle of the Abu Dhabi government, According to its website, its main activities are:

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
če nadaljujem z Mubadala kar ne piše v wikipediji : imajo 5% ferrarija. So glavni investitor v Ferrari theme park, ki naj bi začel delovati leta 2009. Do tega leta velja tudi pogodba.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
McLaren appeal fails

McLaren's appeal against the decision of Brazilian Grand Prix stewards not to penalise the BMW and Williams cars for a fuel temperature irregularity has been thrown out by the FIA's International Court of Appeal.

The Court of Appeal met in London on Thursday to examine McLaren's appeal and there were no surprises late on Friday when the verdict came.

A statement from the FIA read, "Having heard the explanations of both parties and having examined the various documents and other evidence, the Court decided that the appeal lodged by Vodafone McLaren Mercedes is inadmissible."

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Attention whore... pa še glupa in totalno nerazgledana, če ni vedela kdo je Kimi
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Rofl kera štorija...kr okol jo je vlaču kt da ga nkol ne zasledujejo novinarji.
hysterical-1.gif

Drgač pa....če ga je slučajno namoču....
zmaga.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
''Njegov obraz se mi je zdel zelo znan, mislila sem, da je pevec. Ko sva se približevala njegovemu domovanju v Švici, je zagledal plakat, kjer je bil Fernando Alonso. Splezal je na oglasno desko in ga strgal. Kasneje mi je v stanovanju pokazal njegove pokale in takrat sem šele izvedela, kdo pravzaprav je,''

Hahaha

Nevem kdo je bol glup 24 kur al ta?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Začnimo že pri osnovah... sigurno bi šla neka slavna (???) italjanska igralka domov k kar enemu neznanemu tipu, ki ji je bil všeč
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.