Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Napiši torej, kaj točno rabiš. Med menjalnikom in polosovino je edino še notranji homokinetični zglob.
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Napiši torej, kaj točno rabiš. Med menjalnikom in polosovino je edino še notranji homokinetični zglob.
pri galaxy-ju (predvidevam da je govora o hibridu ford, vw, seat), je na desno strani med menjalnikom in poolosjo se ed dodaten del. kot da je avto sirsi od zasnove celotnega sklopa....
mi smo to resevali preko pooblascenega servisa, s primernim popustom
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
pri galaxy-ju (predvidevam da je govora o hibridu ford, vw, seat), je na desno strani med menjalnikom in poolosjo se ed dodaten del. kot da je avto sirsi od zasnove celotnega sklopa....
mi smo to resevali preko pooblascenega servisa, s primernim popustom
Res je.
Ugotovil sm da temu pravijo prirobnica?
Saj ni vazno al jo rabis ali ne ,ce bos hotel ta del nov iz trgovine bos moral kupiti komplet ker ti tega ne tovarna ne konkurenca ne da posamezno... mogoce na netu na linku v prejsnjem postu...se 1x ti povem ce vseskupaj dobis za ta denar je to ugodno.Sem jih ze kar nekaj menjal ker se je zgodilo kot tebi da je pojedlo - zavrtelo,ampak vedno smo placali veliko vec in ce bi stala 100€ komplet nova ne bi dajali obnavljat,ker po obnovi ni vec kot original ker vse skupaj zavarijo in se odstrani uzmet in ta dolg vijak ki to prirobnico drzi v diferencial kar meni osebno ni usec....Res pa je da deluje tudi tako.Citat:
sj ti pravim da ne rabm polosovine...
Citat:
Avto se noče nikamor premakniti, pred tem pa nič tresel.
Polosovine so bile cca 2 leti nazaj obnovljene pri FD servisu za Bežigradom.
Potem je ta desna notranja polosovina, ki je na linku od ebaya? Čudno da Euroton pa IST tega dela ne prodajajo.
Citat:
Aha, aha ... nekdo je dolžen pijačo.