ford fiesta centralno zaklepanje

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
sestricna si je kupila ford fiesto letnik 2005, vendar avto nima centralnega zaklepanja.
Na kaksen nacin ima narejeno centralno zaklepanje oz. motorcke centralnega zaklepanja, ker univerzalno centralno se ne da vgraditi. avto zaklepas na kljuko s katero odpiras tudi vrata, vse pa je narejeno na zajlo.
informacije bi prav prisle
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kupiš spal alarm, ter daš nekomu vgraditi, hkrati pa se zmeniš da vrže noter še 4 motorčke (če so 4 vrata) pa boš imel centralno + daljinsko + alarm.

(vsaj tako je naredila moja mat pri Yariski...samo se ne spomnim koliko je vse skupaj prišlo....nekje mi odzvanja v glavi da 50 jurjev z montažo vred...ker je bilo potrebno kupit še motorčke za centralno).

Pa zdaj po 6-ih letih dela tipi topi.

(dali smo pa delat nekomu pri Zbiljskem jezeru....če bo interesnanto lahko pobrskam za kontakt)

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Kupiš spal alarm, ter daš nekomu vgraditi, hkrati pa se zmeniš da vrže noter še 4 motorčke (če so 4 vrata) pa boš imel centralno + daljinsko + alarm.

(vsaj tako je naredila moja mat pri Yariski...samo se ne spomnim koliko je vse skupaj prišlo....nekje mi odzvanja v glavi da 50 jurjev z montažo vred...ker je bilo potrebno kupit še motorčke za centralno).

Pa zdaj po 6-ih letih dela tipi topi.

(dali smo pa delat nekomu pri Zbiljskem jezeru....če bo interesnanto lahko pobrskam za kontakt)

imel sem kar nekaj avtov v katere sem si sam vgradil centralno zaklepanje (motorcke tudi), pa sorodnikom sem tudi, ampak pri tej fiesti je cisto drug sistem, pa se tam kjer sem kupil komplet za vgradnjo centralnega zaklepanja, so rekli da ne gre ce ima na zajlo zaklep.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
se da naredit, vendar je potrebno veliko potrplenja. Predelati moraš ključavnico in vzvod motorja namestiti tam, kjer je pritrjena zajla.
Že tastara fiesta je imela enako narejeno. Naredil sem jih kakšnih 100
smile-1.gif

LP Mare