ford avtoradio brez kode

magic1ce

Pripravnik
13. dec 2010
69
0
6
Znanka je menjala akomulator, in sedaj ji avtoradio ne dela, obstaja kakšna univerzalna koda ali bo treba na računalnik

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Da si sposodim temo, zadnjič se nam je spraznil akumulator, sedaj pa radio ne dela. Kodo imam, samo se radio sploh več ne prižge. Gre se za ford galaxy 2001l. Je avtoradio zanič, ali je kakšen poseben način vpisa kode?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Da si sposodim temo, zadnjič se nam je spraznil akumulator, sedaj pa radio ne dela. Kodo imam, samo se radio sploh več ne prižge. Gre se za ford galaxy 2001l. Je avtoradio zanič, ali je kakšen poseben način vpisa kode?

Žal nekateri imajo wait til i show torej daj kontakt in počakaj za vpis drugače pa preglej po internetu za kombinacijo tipk da sprožiš vnos kode. Potem s tipkami pač to vneseš ponavadi kar s spodnjimi od postaj odvisno od modela. Pri fordu so še neke druge hakle drugače če greš na servis daš jim za pir ti ga aktivirajo B.P.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mato pravi:

ker radio pa maš?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
st sasije in klic na servis
huh, ne vem če bo tko enostavno... zadnjič mi je "sorodnik" razlagu da so menjal (nevem ker avto) baterry "by avtovleka" in so moral plačat iz "svojega" žepa kodo katera je koštala 40€
shocked-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
moj mondeo je mel kodo gor napisano na radiu, samo si pač moral radio ven cuknit. ford 6000 je bil radio. sem šel na servis, so mi vse naredili đabe.