Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a mogoce kdo ve, ce obstaja kak free program, ki ti tole hitro zrise.
Najraje vidim, da mu tekstualno napisem vertikalne elemente, horizontalne flow-e s tekstom in potem sam zrise.
Pa ce kdo ve, kako se pravzaprav rece takemu flow diagramu
Gantt chart v googla vpisi free gant chart (ali gantt diagram) in ti izpljune celo vrsto brezplacnih aplikacij... potem pac uporabis tisto, ki ti najbolj ustreza..
@baldrik, imam tud kupljen visio ki zna risati vse sorte, a mi cajt jemlje, ker imam tono tega za zrisati.
Glede na to, da se da to tud s textom opisati, bi rabu kej hitrejsega, da lohk nekak s textom krmilim
V stilu:
B:Machine2
C:Machine3
Flow:
A->B: Process 1
B->C: Process 2
C->A: Process 3
A->C: Proces 4
...
Ma kak gantov diagram. Tole je UML sequence diagram. En easy free tool s katerim sem jaz to delal je bil UMLet. Drugače je pa UML modelerjev na tono, ni vrag da ne bi našel takega ki bi ga lahko programsko krmilil.
Te zadeve se da risat tudi online, recimo draw.io. Je podpora tudi za UML, vendar so namenska orodja veliko boljša. Pri UML orodjih je žal zelo slaba izbira orodij in po lastnih izkušnjah se mi zdi, da je Visual Paradigm najboljša izbira.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.