Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker me nuvi 255 zelo jezi,pomagalo ni ti update firmwara,bi ga rad format in me zanima,kje naj dobim zanj firmware katerega mi namestil po format in bi dobil nove osnovne datoteke.
Pred formatom naredi back up potem pa format.Firmware ti bo sam updatejtal preko webupdater .Iz back upa pa naloži nazaj file noter po domače menije in podmenije
Imam enak aparat. Zanima me kako aktiviram track record nekaj sem bral da z firmware 4.6
Sedaj imam 6.0
A se da nazaj spremenit.
Kje se da kaj prebrati o osnovah?
Citat:
Change History
Changes made from version 6.90 to 7.00:
* Added support for Hebrew maps
Changes made from version 6.60 to 6.90:
* Added support for Loc8 functionality
* Corrected arrival times when crossing time zone boundaries
* Improved responsiveness of keyboard when typing * Corrected an issue with displaying Slovenia traffic subscriptions
* Corrected an issue with searching for some cities
* Corrected an issue with searching for POIs along current route
Changes made from version 6.40 to 6.60:
* Improvements in touchscreen calibration.
* Improvements to Location Based Advertisements.
Changes made from version 6.20 to 6.40:
* NOTE: Please check for additional updates to traffic receivers and install them as well to fix a potential issue with subscriptions expiring too early.
* NOTE: This update will clear your trip log.
* Fixed issue with TTS voices occasionally stuttering.
* Fixed issue that could create file corruption in mass storage.
* NavTeq Location-Based-Advertisement updates.
* Resolved FMI issue where going off-route and recalculating caused unit to report incorrect stop state.
enkrat nazaj si mi napisal,da u najdem firmware za naprave,samo iz te garmin strani ga ne morem potegniti dol.
Poleg tega me zanima,če lahko garmina popolnoma formatiram,nato gor skopiram to .gcd datoteko ter nato updatam firmware.
Že miljaužentkrat napisano, da ne formatiraj naprave. Če pa že imaš tako veselje, pol pa daj.
Sam ne jutri jokat na forumu kako te spet neki jebe, ker si formatiral garmina.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.