Firefox in "prevelik" gmail

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Preden grem reševat situacijo, če že kdo pozna rešitev mogoče?

Uporabnica pravi, da ji je gmail predlagal nekaj o velikosti oz. nekaj takega in da je pisalo vmes tudi nekaj, da lahko izbiro potem spremeni v nastavitvah, ampak ni prebrala natančno in kliknila ok, kar je potem privedlo do tega, da ima sedaj samo gmail (ostale net strani so ok, kot so bile prej) precej večji.

Če raztegne browser v polno velikost, ne vidi niti svojega imena v desnem kotu in posledično tudi ne gumba za nastavitev. Spodaj ni drsnika, da bi stran lahko "premaknila".

Browser: firefox

Preko telefona sva rešila le toliko, da si je pomanjšala velikost teksta v brskalniku, da sedaj vse vidi, več bom moral v živo.

Se je že kdo srečal s tem problemom? Sem brskal po svojih Gmail nastavitvah, pa nisem našel nič uporabnega.
confused-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.860
689
113
Povečan zoom v brskalniku? Ctrl + 0 (nič) ga resetira nazaj na prvotno stanje.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Pomoje pa ne, ker pravi, da je samo gmail okno oz. stran bila prevelika, vse ostalo kar je brskala, ji kaze normalne velikosti? Ali pa si mogoče lahko naštimaš za vsako www stran posebej povečavo (zoom) ?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Da. Custom nastavitev zooma deluje za posamezno stran. Ko odsurfaš drugam, četudi v istem zavihku, se nova stran prikaže v privzeti velikosti. In če se vrneš nazaj na izvorno stran, bo ta spet "pozoomana".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja res si zapomne za vsako stran posebej.
Sem tudi jst za eno stran gledal ko tele, kako za vraga mi kaže mobilno stran in ga ni načina, da mi pokaže spletno. vse nastavitve pregledal, brisal cookije...
pomagal je ja ctrl+0
smile-1.gif
)