Firefox blokira 24ur.com

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Zdravo!

Kolegu sem svetoval, da naj si namesto Internet Explorerja omisli Firefox. Tukaj pa nastopi problem. Firefox ne odpre 24ur.com (ali www.24ur.com). Ko napišeš spletni naslov in pritisneš enter se ne zgodi nič. Ne vrže ti nobenega errorja, ne vrže te na nobeno drugo stran,u bistvu se ne zgodi nič. (naj omenim, da vse ostale strani odpira bp). V Internet Explorerju se 24ur.com še vedno odpira. Počekiral sem, če je v FF blokiran dostop do 24ur.com (nedovoljene strani), ampak te strani ni vmes.

Čeprav meni osebno 24ur.com ni pri srcu, bi vseeno rad pomagal prijatelju, hehe
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
firefox je v zadnjio verziji postal pameten in ne odpira več bedastih strani! Nage babe odpira?
evil.gif

Šalo na stran v realnosti ne vem zakaj ne opdpre strani! Meni ga firefox odpre!

mb85

Zelenc'
12. avg 2009
16
0
1
Z novo verzijo FF 3.5.2 se mi je pojavil isti problem kot je opisan v prvem postu (mislim, da mi je nekaj časa delalo pod to verzijo). Ne odpre 24ur.com, ostale strani normalno odpira. IE normalno odpre stran.

Nimam nič blokirano, tudi če adblock ugasnem se ne zgodi nič. Kakšna rešitev lepo prosim?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik unfuckable pravi:
Zdravo!

Kolegu sem svetoval, da naj si namesto Internet Explorerja omisli Firefox. Tukaj pa nastopi problem. Firefox ne odpre 24ur.com (ali www.24ur.com). Ko napišeš spletni naslov in pritisneš enter se ne zgodi nič. Ne vrže ti nobenega errorja, ne vrže te na nobeno drugo stran,u bistvu se ne zgodi nič. (naj omenim, da vse ostale strani odpira bp). V Internet Explorerju se 24ur.com še vedno odpira. Počekiral sem, če je v FF blokiran dostop do 24ur.com (nedovoljene strani), ampak te strani ni vmes.

Čeprav meni osebno 24ur.com ni pri srcu, bi vseeno rad pomagal prijatelju, hehe
smile-1.gif
Preveriti varnostne nastavitve v Firefoxu.
wink-1.gif