Finance na iPadu..

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Pojma nimam v katero sekcijo naj tole objavim....bom kar tu, če želite prestavite.

Kako zgledajo Finance za iPad? Je za to poseben app? V App store sem iskal, pa ne najdem nič.

Hvala in lp,

LPM;

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Pojma nimam v katero sekcijo naj tole objavim....bom kar tu, če želite prestavite.

Kako zgledajo Finance za iPad? Je za to poseben app? V App store sem iskal, pa ne najdem nič.

Hvala in lp,

LPM;

Če misliš na časnik Finance, posebnega app-a (še) ni, bereš prek browserja.

LpI

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Na spletni strani pri naročninah oglašujejo:

# neomejen dostop do www.finance.si
# Finance na iPadu

+ slika iPada.. pol je to sam marketinška finta al kva? Nej napišejo pol še "Finance na HTC Desire....", jebemu
10.gif

LP;

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Če imaš naročene papirnate Finance, dobiš še brezplačni dostop do spletne izdaje. Nič novega. Za iPAd je pa pač posebna alpplikacija.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Ja, Finance so v trafiki, kot večina slovenski časopisov in revij.

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Se pravi, da če si naročen na časnik Finance moraš potem vseeno kupiti v aplikaciji Trafika Finance ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne... ni potrebno... Enostavno kliknes, kot bi zelel narocnino in potem vpises svoje podatke (stevilko narocnika, ime, naslov ...) in prvo stevilko lahko snames takoj... Potem pa preverijo, ce si res narocnik in ti aktivirajo tudi digitalno verzijo ... Za Finance vem, da je brezplacno za narocnike tiskanih edicij... ni pa to pravilo... Recimo narocniki tiskane edicije Primorskih Novic morajo vseeno doplacati se 5€ mesecno, ce zelijo imeti se digitalno izdajo ... prav tako se mi zdi, da je bilo omenjeno za Avtomagazin (10€ mesecno) in Vecer (5€ mesecno) ... Debata o tem je potekala tukaj >> http://goo.gl/Q8bzU

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje nic ne dobis potrditvenega maila... Probaj cez cas (popoldan, jutri, pojutrisnjem,...) ce ti poleg ostalih stevilk pise cena ali "Prenesi" ... Naceloma se mi zdi, da je enkrat nekje nekdo napisal, da imajo zalozniki do tri delovne casa, da to aktivirajo ...

EDIT: Sem nasel debato... Zalozniki imajo teden dni casa, da potrdijo in aktivirajo narocnino >> http://goo.gl/6OpbE

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Današnjo številko sem že prenesel bomo videli kaj bo jutri
wink-1.gif
Hvala za info še 1x
Sem pa tudi pogledal debato na jabuk-u
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ne... ni potrebno... Enostavno kliknes, kot bi zelel narocnino in potem vpises svoje podatke (stevilko narocnika, ime, naslov ...) in prvo stevilko lahko snames takoj... Potem pa preverijo, ce si res narocnik in ti aktivirajo tudi digitalno verzijo ... Za Finance vem, da je brezplacno za narocnike tiskanih edicij... ni pa to pravilo... Recimo narocniki tiskane edicije Primorskih Novic morajo vseeno doplacati se 5€ mesecno, ce zelijo imeti se digitalno izdajo ... prav tako se mi zdi, da je bilo omenjeno za Avtomagazin (10€ mesecno) in Vecer (5€ mesecno) ... Debata o tem je potekala tukaj >> http://goo.gl/Q8bzU

Avto magazin je 10€ na leto (ne na mesec) za doplačat ... Pri financah so to pač vračunali v osnovno naročnino, nem se zdi mimo kasirat en tak strošek nekomu, ki ne bo uporabljal digitalne naročnine.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Če prenesejo dodatni strošek brez podražitve (ker iPad izdaja je dodatni strošek), potem so ti očitno prej predrago prodajali ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.276
9.900
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če prenesejo dodatni strošek brez podražitve (ker iPad izdaja je dodatni strošek), potem so ti očitno prej predrago prodajali ...
Ali so pa sedaj tiskano izdajo in ostale stroške zoptimizirali in namesto, da bi pocenili le to, so enostavno dodali še dostop do elektronske verzije
evil.gif
.