Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali se še komu sesuva Firefox? V zadnjem mesecu se mi je sesula 3x. Ravnokar se mi je sesula, ko sem s srednjo tipko hotel odpreti povezavo v novem zavihku.
Men se tud na način kot se mi prej nikol ni. Ampak recimo da se je sesuval od kakega tedna nazaj do ene dva dni nazaj. Zej je spet kul, upam da bo tako ostalo.
Od kar uporaljam FF z izjemo zadnjega meseca se mi FF ni nikoli sesu, zato me to preseneča. Zanimiv je tudi to, da se mi je sesu tako doma kot v službi. Mah, bomo vidli....
meni pa se je sedaj začelo dogajati, da popolnoma zamrzne, če kak drug program porabi malo več CPU-ja.. Sicer se po par sekundah odmrzne, vendar to ni to.
Bi že zdavnaj preklopil na chrome, če bi omogočal dodatke kot FF. Ne znam več brskati brez greasemonkeya in adblocka.
mah ... ta Firefox. tudi jaz si ne predstavljam brskanja brez njega, zaradi pluginov in ostalih bombončkov, ampak so dnevi, ko se mi tudi do trikrat sesuje. sredi dela, in potem je potrebno spet vse od začetka.
prejšnji teden sem jo samo fliknil dol, naložil Crome. ta teden še Safari in trenutno mi je Safari najboljši. je pa res, da sem trenutno na XP bootu svojga prenosnika, ker sem mislil, da mi ga je Vista začela nekaj srati pri Mobilnem Internetu, pa vidim, da je problem nekje globlje, ker je na XP-jih isto. ampak na XP-jih mam pa nek predpotopni FF in dela.
Navada je železna srajca. Crome sem probal takoj, ko je prišel ven, pa ene strani (youtube,..) je slabo odpiral in se mi ni dalo čakat, da to popravijo, zato sem nazaj prešaltal na FF.
Trenutno dela BP in če ne bo večjih težav, ostanem na tem
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.