Festival Modri zob

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Če je kdo še od Filmfesta naspidiran na snemanje z mobilcem, sem u splača pogledati Modri zob, nov festival filmov, posnetih z mobilnim telefonom. Tukaj scenarij ne šteje, mora biti prav film, amapk po drugi strani pa ni treba, da je film po zgodbi tako blazno dovršen, kot na Filmfestu, je lahko tudi bolj na easy, posnetek z žura, posnetek s smučanja ... kolikor jaz to štekam.
Je pa kar kratek rok za prijavo, samo do 23. 1.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Tistega, ki je nagrada za športni film?
Meni je ta vikend propadel načrt snemanja nečakinje, ki nikako ni hotela biti pri miru oziroma početi tistega, kar sem jaz hotela od nje. Na telefonu imam pa premalo spomina, da bi kar pustila teči in potem rezala na uporabne kose. Zoprno. Več sreče v soboto, I guess.

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Meni je tud ta kul za športni film. Me je pa kar malo minil pogum, ko sem videla, da so v konkurenci že vsi neki zmontirani in napimpani. Sem upala, da bo to bolj festival za amaterje...

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Pomoje je vse odvisno od tega, kako dobro idejo imaš. Danes sta spet dva nova gor, eden v enem kosu posnet. Samo moraš imet pa neko idejo, preden se lotiš snemat.
Jaz sem vsekakor dobila še eno idejo, za ta romantično kategorijo, samo tam bo verjetno najhujša konkurenca. No, bomo vidli in upali na najboljše
smile-1.gif
Sej bi bila vsakega telefona vesela, tale služben mi živčke kravžlja.

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Ja to glede idej je vsekakor res. Mi pa ne bo škodilo, če se spravim k računalniku in naučim še česa novega
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hehe, jaz bi bila z E63 več kot zadovoljna, pa pooje nimam kaj dosti šans. Ampak se je bilo pa čisto zabavno igrati s filmčki, ki so se sicer samo valjali po računalniku.