torej, za uspešno opravljeno diplomo so mi starci obljubili fensi šmensi uro in prstan. Glede na to, da sem zdaj od sorodnikov že dobila uro, so mi dali na izbiro, da lahko namesto ure izberem tudi ogrlico, a se še nisem odločila za to možnost. Bi najprej malo pogledala, kakšna je kaj izbira, če je kej pametnega.
Torej, kam it pogledat za te stvari? In pa cena...hja...ko sem vprašala, do kakšne vrednosti lahko gledam, nisem dobila točnega ali vsaj približnega odgovora. Fotr je reku sam 'ja no, 9000evrov naj glih ne bo no....', tko da,...veste toliko kot jaz. Mi pa ni nuja imeta nekaj najdražjega, zgolj zaradi tega, ker je drago.
Tut nisem pristaš nekega kiča kar se nakita tiče-raje imam lepo in diskretno (glede prstana/ogrlice pride v poštev le belo zlato/srebro).
Kje majo dobro 'zalogo' tega, mogoče unikatne izdelke...?
za vse info tenks
Torej, kam it pogledat za te stvari? In pa cena...hja...ko sem vprašala, do kakšne vrednosti lahko gledam, nisem dobila točnega ali vsaj približnega odgovora. Fotr je reku sam 'ja no, 9000evrov naj glih ne bo no....', tko da,...veste toliko kot jaz. Mi pa ni nuja imeta nekaj najdražjega, zgolj zaradi tega, ker je drago.
Tut nisem pristaš nekega kiča kar se nakita tiče-raje imam lepo in diskretno (glede prstana/ogrlice pride v poštev le belo zlato/srebro).
Kje majo dobro 'zalogo' tega, mogoče unikatne izdelke...?
za vse info tenks