Feng Šu mojster, obstaja pri nas?Izkušnje?

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Oj, je neki v zraku glede potencialne potrebe takega strokovnjaka, namreč po branju knjig so ugotovili, da je to za njih malo preveč komplicirano in bi raje najeli nekoga, ki se na to spozna.
Jst niti ne vem, kako bi jim ga pomagal iskat, pa sem se obrnil najprej sem.
Če je kateri v Slo, ki je tovrstne storitve koristil in bi o tem lahko na kratko kaj povedal in posredoval kontak.?
thnx

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Nisem prepričan, da obstaja pri nas dejansko mojster s tega področja, vendar, če začneš tukaj[/COLOR], imaš že na prvi strani izpisane vsaj tri ali štiri povezave, ki znajo biti koristne.

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Letos sem v neki firmi prestavljal neke omare.. In ker so večinoma bili zraven tajnice in direktorji sem med drugim slišal da je potrebno po feng Šu-ju pobrisati star prah iz sten ko se da nove omare oz se premikajo stare itd... ker naj bi to prineslo nesrečo ali nekaj podobnega... to sem si edino zapomnil:)

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Pri naši je bil tudi eden. Ne vem po čem, ugotovil je pa, da je ena vtičnica v spalnici preveč in da jo je treba odklopit. Slabe volje sem jo uslišal dokler se ni spravila pretavljati postelje. Sedaj bi pa vtičnica baje morala biti tam kjer je bila. Se nisem hotel pogajati. Si je napeljala podaljšek z druge strani.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
je bil zadnjič eden slovenc po tv, ki je o tem napisal prvo knjigo v slovenščini. ne spomnim se imena in priimka, vendar zagotovo vem, da obstaja mojster v sloveniji.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem v gradbeništvu in vidim uboge može kako si razbijajo glavo kako postaviti postelje ( na katere se ti tipi najraje spravijo ) v razne smotane vogale.

Moj nasvet ?: Ko vas model vpraša kje bo postelja, pokažite tja kamor je niti pod razno ne mislite dati, da bo potem morda pokazal kak normalen kot, sicer nima kaj računat.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Pred kakim mesecem sem na eni od slovenskih tv (pa ne SLO ali POP ali kanalA) gledala eno oddajo, kjer so se lotili prenavljati eno staro stanovanje. In tam je nastopal tudi en "slovenski" feng-šui mojster. Bojda že ogromno člankov napisal pa morebiti tudi knjigo.

Aja - tisti "slovenski" je pod narekovajem zato, ker po naglasku sodeč nima ravno dolge linije slovenskih prednikov
smile-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Hehe, dobro podvprašanje.
Ta fengšuj je danes po vseh časopisnih in ne vem kakik še možnih prilogah, tako da se mu ne izogneš.
Meni osebno gre ta zadeva na jetra ker te samo maltretira in ti krade mir ( stane veliko, težko je to prekopirat v naš svet itd itd )
Sprašujem za ......"sorodnike".....ki pa bodo opremljali stanovanje.