Fantovščina

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Mal bi povprašal, glede na to, da na taki fantovščini še nisem bil...

skratka...kolgica se poroči in me fant njen vabi na fantovšno. Vse lepo in prav, ampak ona je bol žurerka in bo nardila fešto, on pa je povabil v eno kočo nek pri gatini pri grosupljem, kjer bo kuhal golaž in kjer naj bi se nekaj spilo, ni nujno, pa, d tudi spalo, čeprav je rezerviral za cel dan. Zdej pa, nekih kolegov nima, povabljen je brat njegov, tast, brat od tasta, jest pa še ene dva taka k jest, k sta prjatla od njegove. In...nuben se ni od bližnih zmenu, da mu kej uštimajo, kako foro, mal je bv, da sam neki golaž tam kuhamo, saj kak štos bi mu ušpiču
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Mal bi povprašal, glede na to, da na taki fantovščini še nisem bil...

skratka...kolgica se poroči in me fant njen vabi na fantovšno. Vse lepo in prav, ampak ona je bol žurerka in bo nardila fešto, on pa je povabil v eno kočo nek pri gatini pri grosupljem, kjer bo kuhal golaž in kjer naj bi se nekaj spilo, ni nujno, pa, d tudi spalo, čeprav je rezerviral za cel dan. Zdej pa, nekih kolegov nima, povabljen je brat njegov, tast, brat od tasta, jest pa še ene dva taka k jest, k sta prjatla od njegove. In...nuben se ni od bližnih zmenu, da mu kej uštimajo, kako foro, mal je bv, da sam neki golaž tam kuhamo, saj kak štos bi mu ušpiču
grims-1.gif

ta koča niti ni tako slaba, maš eno sobco, kjer bi striptizete genau pasale
evil.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Težka bo, ker nimaš "wingmanov".

Recept, ki deluje je da se naredi križ, se ga priveže gor, napije do tilta (to že prej), zameša eno fajn čorbico, da vrže malo ven, nato pa striptizeto in naj ga obdela.
evil.gif

Po drugi strani bi se jaz vprašal kakšenga papka bo vzela kolegica. Če je ona divja, on pa nima kolegov (kar pomeni da je stalno doma), bo hitro poiskala zabavo drugje.

Morda so pa brat, tast in njegov brat kakšni skriti talenti.
nahrung002.gif

Sicer ima pa še srečo: videl sem že "fantovščine" v parih ali pa take, da tudi če neveste ni bilo, so nekateri pripeljali punce s sabo (tako zadevo lahko potem tudi v McDonaldsu narediš).

Lahko mu pa zelenjavo za golaž zamenjaš z čim drugim ("zelenjavo")
evil.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Hm, plesalke ne vem kako gor zvabt, nism niti jst priča, da to organiziram, pa tud ne bo kšna hodila tja, še vem ne kje je to
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Če se ne poznate dobro, se pa še boste! Lepo se ga nažrite skupaj, malo kozlajte, pa bo!
Na dekliščini pa nimaš kaj počet!!!
Čeprav so to mokre sanje večine moških...
cool-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Ej ne vem, to se tud jst sprašujem, nč jasn, ampak ok, ker mi je zlo zlo dobra kolegica že od sredne, grem na fantovšno, sam zgleda sm edini, k bi rad to mal popestril, sam ne vem na kak način
rolleyes-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Vem car, da nimam kaj počet, sam se z njo tko dobr razumem k s kakim kolegom, zato bi bil raj z njo zao pravm
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kakšen Horjulčan bi sigurno znal dat kakšno "pametno" idejo
grin1.gif
tam majo bolj odbite fore, moraš met srečo, da sploh preživiš fantovščino, če se ženiš

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ni bila neka nesreča nedavno s propenom na fantovščini ali pa je bilo izmišljeno...?

lp

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.540
113
ja v skornjih...naj bi tip postal invalid...sam sej ves...lahko tudi da gre za urbani mit

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.068
113
pri taščici
Pošlji mi zs z emajlom. Če najdem na pc vprašanja ki sem jih pripravil za neko fantovščino, jih dobiš tako zjutraj. Potem boš moral iti v akcijo za odgovore. Glede na to da dobro poznaš nevesto bo mogoče malo lažje dobiti odgovore od nje.
Seveda mora piti če odgovora ne ve. Koliko, je pa sedaj odvisno od njega, vas....odvisno kaj hočete imeti od fantovščine. Osebno sem proti temu da ženin že podnevi obleži v lastnem kozlanju in se vsi norca delajo iz njega. Prav tako je dobro da je kak trezen z malo pameti zraven če se greste kakšne zadeve s križem in podobnimi zadevami. Je bilo že toliko tragedij pri teh zadevah da....
No za križ ste najbrž prepozni, razen če dobite kje že narejenega.
Tast na fantovščini je res malo čudno in običajno to ni recept za uspeh. Lahko so pa izjeme. Naj gre na deklišno da bo videl kakšno hčer je vzgojil, ne kaj bo dobil.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja v skornjih...naj bi tip postal invalid...sam sej ves...lahko tudi da gre za urbani mit

Tako ja... Pa s križi so tudi povezane nesreče na fantovščinah... Zdaj koliko je tam resnice tudi ne vem, ampak je povsem možno... Skratka jaz se nebi preveč zajebaval s kakšnim propenom ipd., ker to kar samo kliče po nesreči.

lp

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
kar se tiče raznih plesalk in prostitutk, ne ga srati fantje, to naj pove ženin, ali hoče ali ne, jaz sem rekel da nočem in so prijatelji upoštevali, trajalo pa je od poldneva do polnoči, takrat sem omagal na križu. Seveda pa mora biti zraven vsaj nekdo kater je priseben.

B81

22. jul 2007
37.887
11.100
113
No jaz jima želim srečo. Pa ženin naj začne hodit okoli, da jo bo vsaj malo dohajal
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Sem ti poslal hanzi, hvala! Drgač pa ne, nimam namena ga napit in neke križe ukol vlačit pa...čist tko bi mal rad, da je kak štos, če bo čas in pa pravi trenutek, kaj pa veš, lah pa da bo žur
smile-1.gif