fakulteta za varnostne vede

puzika

Zelenc'
5. feb 2008
18
0
1
41
sem brskala in nisem našla podobne teme, pa me zanima, če je tu na forumu kdo, ki hodi na ta faks, bolj pa me zanima, če je tu kak diplomant, ki bi lahk kaj več povedal o možnostih zaposlitve po našem faksu?? sem že marsikaj slišala, tk da vem, da ni ravno najbolj rožnato, sam me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje in mnenja??
hvala

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Sam sem bil na Informativnem februarja. Dekan je na vprašanje o zaposlitvi odgovoril da službo (če si med boljšimi) lahko dobiš na ministrstvih (notranjem). drugače pa bolj tko tko, še posebej če si kje bolj iz oddaljenih krajev. Kolikor se ga pa razumel se povezujejo s tujimi fakultetami.
Ni mi pa fukulteta dala nevemkakšenga vtisa.

upam da sem kvalitetno odgovoril.
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kdo je sedaj dekan FPVV, ko Pagona ni več? Ta človek je bil car
cheer.gif

Se pa sliši, da je z zaposlitvijo diplomantov majčken problem... Še najbolje kaže tistim, ki so že zaposleni na MNZ in gredo to ob delu študirat...

Skratka, še enkrat razmisli, če pa hočeš res to delati v življenju pa: go for it! Če boš med najboljšimi svoje generacije ni hudič da ti ne bi uspelo
zmaga.gif

puzika

Zelenc'
5. feb 2008
18
0
1
41
nov dekan je Meško..se pa strinjam, da je bil Pagon car..se ful pozna odkar ga ni več... pa tud kr neka pravila se skoz spreminjajo tk da enostavno ne utegneš sledit vsem novitetam... ma ja js osebno sm tk že pri koncu, mam še par izpitov zdej junija pa diplomo...razmišljam o tem, da bi se poskusila v policiji zaposlit, pa pol še magisterij zraven delat, mislim da neb smelo bit blema... če bi šla pa kr jeseni delat magisterij bi blo pa verjetno še težje pol job dobit a ne??
ma sm že čist zmedena...tolk o tem razmišljam:S

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Z magisterijem bo brez delovnih izkušenj samo še težje dobiti službo. Žal.

p20883

Pripravnik
6. dec 2007
44
0
6
Sem diplomantka te fakultete in vse kar mi je dala dobrega ta fakulteta, je žal samo to, da mi je bil omogočen prehod na drugo fakulteto ( s priznanimi izpiti 1. in 2. letnika te druge fakultete) kjer študij nadaljujem in sem zelo vesela, da sem ga izkoristila, medtem, ko moji sosošolci vztrajajo na specializaciji. Študij me je zanimal in sem ga zato tudi vpisala, danes mi je žal, da sem tam pustila 4 leta. Fakulteta je pesek v oči, ker se predvsem neposredno v 3ji letnik vpisujejo ljudje iz policije, ministrstva, tudi taki, ki jim policija sama financira študij na tej fakulteti, da imajo v svojih vrstah ljudi s tako izobrazbo, medtem ko diplomanti neuspešno trkamo na zaprta vrata. Če si zaposlen v policiji je to mogoče malo lažje, a vendar se zelo težko napreduje do delovnega mesta svoje izobrazbe, sploh pa če si ženska zaradi očitnega šikaniranja v teh vrstah.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Nekoč sem imel preblisk, da bi bilo fajn biti Šerlok ali Columbo
grin1.gif

Spacal sem prvi letnik in par izpitov drugega (Djuričko sem opravil sprve oba letnika
cool-1.gif

Drugač pa dobra izkušnja. Pagon, Anžič, Lobnikar (ta se je zdej v politiko fuknu) so bili prav face. O Pečarju pa ne bi...
crazy1.gif

Sori, ker sem se mal potopil v spomine.