Pred časom sem se odločil, da je dovolj življenja v virtualni anonimnosti in sem si naredil account na Facebooku (baje da je že tak, da če te ni tam gor, te sploh nikjer ni). Priznam, da me je kar malo impresioniral korak naprej, ki ga je s tem naredila celotna virtualna skupnost, ker se tam folk dejansko predstavi z imenom in priimkom, večina pa deli z ostalim svetom tudi bolj al manj velik kup privatnih slikic, osebnih podatkov, itd. Do zdaj smo se namreč vsi vsepovsod skrivali za nicki in avatarji, tu pa si kdo si in kar si.
Kar pa me malo vseeno razkuri pa je tisoč in ena aplikacija in folk, ki to tisoč in eno skoz aplikacijo uporabljajo in si pošiljajo razne bombončke, objemčke, pijačke, itd., itd., itd. Stvar, ki ima hud potencial v smislu networkinga na tak način (vsaj zame) izgublja na kredibilnosti. Meni npr. grejo zlo na živce vsi requesti, ki se tičejo teh aplikacij.
No, pa da ne bo ostalo samo pri monologu, še vprašanje - ste na facebooku?
Kar pa me malo vseeno razkuri pa je tisoč in ena aplikacija in folk, ki to tisoč in eno skoz aplikacijo uporabljajo in si pošiljajo razne bombončke, objemčke, pijačke, itd., itd., itd. Stvar, ki ima hud potencial v smislu networkinga na tak način (vsaj zame) izgublja na kredibilnosti. Meni npr. grejo zlo na živce vsi requesti, ki se tičejo teh aplikacij.
No, pa da ne bo ostalo samo pri monologu, še vprašanje - ste na facebooku?