facebook - upload zip files

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a se da kako na Facebooku upload zip file s slikami??? ker tist upload 5 slik naenkrat je res brezveze!

Zihr je kakšna opcija...???
nahrung002.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kako to misliš 5 na enkrat?

Meni mirno uploada vseh 60 (pač max za album) naenkrat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no ja, sam moreš vsako posebej klikat. Browse pa to - za vsako.

neki sm gledal na netu, pa je ena stran, kt moj-album, pa da se neki tam da, sam se moreš včlant v eno skupino na facebooku, pa povabit vse kolege...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ej, nimam pojma, o čemu govoriš. Pri meni (XP / Firefox) vmesnik za nalaganje slik izgleda takole:

Facebook%20-%20Upload%20slik.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hm... mater, k sm nazadnje neki probaval uploadt, je bilo drugače! pa vem, ko sem se z enim kolegom pogovarjal, pa je on tud reku da je zoprno uploadanje! bom zdele še enkrat pogledal...

aha, če hočes upload slike v določeno skupino da na opcijo le 5 slik naenkrat. Če pa uploadas v svoj album, je pa tvoja verzija ja! sam če uploadaš v svoj album, je dostopen vsem tvojim prijateljem... not good!
confused-1.gif
ok, to smo rešil. dal sem v svoj album slike, pa tam označil, da jih le jest vidim, pol sm dal pa v skupini te slike gor (skupina je zaprtega tipa).

drug problem. Albumi v skupini. Očitno se ne da narediti albumov v skupini. bedno. Kao se dobi ena "kaltura" aplikacija, sam ne dela zdele... kdo ve kej več o tem???
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ach so... ti bi dodajal slike v skupine. Tega pa ne poznam... Sicer pa, če rabiš galerijo zaprtega tipa, je lahko tudi poljubna izven Facebook sistema.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej vem. recimo moj-album. sam pol tm spet lahko vsi gledajo slike. če daš private, jih pa sam ti vidiš, oz. se mi zdi, da lahko naštimaš kdo gleda, sam more biti včlanjen?... jah čudn da nimajo za albume delat v skupinah...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Picasa.

Album vidi samo tisti, ki ima link.

Sicer pa a ne moreš dati v skupini linka do tvoje osebnega Facebook albuma?

Drugače pa ja, zoprno da ni enak vmesnik tudi tam
smirk-1.gif
.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja lahko dam link, sam to je spet zamudno... pišuka eno programsko vrstico bi mogl dat v "groups" pa je... pa vidim da je folk že spraševal po tem na facebooku, pa niso še nič naredili!

Piacse ne uporabljam, bom pogledal... sam ni to to, a ne! lepo je če so slike direkt na strani, da se kakšen komentar napiše ipd...