Sovražim ga! Bentim že dve uri, ker moram končati eno poročilo in noben gumb ni več tam, kjer sem ga bila navajena. Že res, da ima par kul funkcij, ki fensi zgledajo, za kakšno resno delo pa je to eno navadno (prosim, MS oboževalci, da zamižite) eno navadno sranje
Kje je conditional formating, kot je bil prej? Kje si sam dodajaš gumbke tja, kamor ti najbolj paše? Koji k... se je spomnil, da je treba popolnoma spremeniti okno ob desnem kliku na pivot tabeli? In zakaj mi ta beži vodoravno v desno, ko jo jaz hočem imeti obrnjeno navzdol (v vrstice)?
Aaaaah, zdaj sem malo ohladila svojo jezo, zdaj gremo pa naprej.
Pa še to: &%$##%%&(&%$)(/&(""#%%% in vsi tisti, ki so se danes ob 3h popoldne spomnili, da rabijo za jutrišnji sestanek par sto podatkov, ki jih verjetno niti razmeli ne bodo
Nič, še kaki dve uri me čakata...
Se oproščam za izpad...
Kje je conditional formating, kot je bil prej? Kje si sam dodajaš gumbke tja, kamor ti najbolj paše? Koji k... se je spomnil, da je treba popolnoma spremeniti okno ob desnem kliku na pivot tabeli? In zakaj mi ta beži vodoravno v desno, ko jo jaz hočem imeti obrnjeno navzdol (v vrstice)?
Aaaaah, zdaj sem malo ohladila svojo jezo, zdaj gremo pa naprej.
Pa še to: &%$##%%&(&%$)(/&(""#%%% in vsi tisti, ki so se danes ob 3h popoldne spomnili, da rabijo za jutrišnji sestanek par sto podatkov, ki jih verjetno niti razmeli ne bodo
Nič, še kaki dve uri me čakata...
Se oproščam za izpad...